Овочевий рулет з лаваша з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібен рецепт закуски, яка не принесе вашій фігурі шкоду, то овочевий рулет з адигейським сиром буде як не можна до речі. Готувати його дуже легко і головне - швидко. А виходить смачно!
Рулет з лаваша - дивовижне винахід сучасних господинь. Готується він швидко, виходить смачним навіть з найпростіших продуктів. Та й згодиться для будь-якого випадку, будь то: свято або простий перекус на пікніку. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати овочевий рулет з лаваша з адигейським сиром. Прості і доступні продукти, легкість в приготуванні, мінімум калорій і дуже смачна соковита начинка - такий рулет вам обов'язково сподобається.
- Вірменський лаваш - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Огірок - 1-2 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Йогурт - 80 мілілітрів (або крем)
- Адигейський сир - 200 грам
Морквину чистимо і тремо на тертці для корейської моркви.
Помідори нарізаємо дрібними шматочками.
Огірок трьом на крупній тертці.
Часник пропускаємо через Часничниці або трьом на дрібній тертці.
У мисці розминаємо виделкою або трьом на тертці адигейський сир, додаємо туди часник і йогурт. Перемішуємо все і рівномірно наносимо масу на розгорнутий лаваш.
Зверху посипаємо морквою і викладаємо шматочки помідора.
Далі додаємо тертий огірок, можна ще додати дрібку солі. Але краще не треба, сир адже і так солоний, а овочі дадуть сік, якщо посипати їх сіллю.
Тепер звертаємо лаваш з начинкою в щільний рулет, загортаємо в харчову плівку або фольгу і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Просочений соками овочів рулет з лаваша з адигейським сиром нарізаємо і подаємо до столу.