Кабачки з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки з адигейським сиром - прекрасна закуска, яка сподобається багатьом. Такі кабачки можна подавати як святковий стіл, так і на повсякденний. Кабачки виходять смачними і красивими.
Кабачки ми попередньо обсмажити, сир змішаємо з майонезом і перцем, сіллю. Поєднання адигейського сиру і кабачків - просте, але неймовірно смачне. Така закуска відмінно підійде як самостійний варіант або ж як доповнення до страв з м'яса, птиці.
- Кабачки - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Адигейський сир - 100 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кабачок обполосніть і просушіть, наріжте невеликими кружечками.
Кожен кабачок притрусіть пшеничним борошном.
Смажте кабачки по обидва боки по кілька хвилин.
Адигейський сир натріть на тертці і додайте майонез, трохи меленого перцю, перемішайте все.
На кожен кабачок розкладіть трохи начинки з сиру. Закуску можна подавати до столу.
Смачного!