Рецепт Кабачки з адигейським сиром фото

Кабачки з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Адигейський сир , Кабачок
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Кабачки з адигейським сиром - прекрасна закуска, яка сподобається багатьом. Такі кабачки можна подавати як святковий стіл, так і на повсякденний. Кабачки виходять смачними і красивими.

Опис приготування:

Кабачки ми попередньо обсмажити, сир змішаємо з майонезом і перцем, сіллю. Поєднання адигейського сиру і кабачків - просте, але неймовірно смачне. Така закуска відмінно підійде як самостійний варіант або ж як доповнення до страв з м'яса, птиці.

  • Кабачки - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Адигейський сир - 100 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачки з адигейським сиром - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кабачки з адигейським сиром - фото крок 2
Кабачок обполосніть і просушіть, наріжте невеликими кружечками.
кабачки з адигейським сиром - фото крок 3
Кожен кабачок притрусіть пшеничним борошном.
кабачки з адигейським сиром - фото крок 4
Смажте кабачки по обидва боки по кілька хвилин.
кабачки з адигейським сиром - фото крок 5
Адигейський сир натріть на тертці і додайте майонез, трохи меленого перцю, перемішайте все.
кабачки з адигейським сиром - фото крок 6
На кожен кабачок розкладіть трохи начинки з сиру. Закуску можна подавати до столу.
кабачки з адигейським сиром - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти