Лаваш з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з адигейським сиром - поширена закуска. Її відрізняють хороший смак і висока швидкість приготування. Таке блюдо вважається низькокалорійним, адже адигейський сир - ніжний і слабосоленої.
Я розповім, як оригінально приготувати лаваш з адигейським сиром. Смак у такої закуски дуже ніжний ніжний і свіжий. Базилік надає пряний аромат, болгарський перець і часник - гостроту і своєрідний смак. Смачного!
- Лаваш вірменський тонкий - 1 штука
- Сир адигейський - 650 грам
- Базилік - 2 пучка
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 3 пучка
- Майонез - 0, 5 склянки
Сир розтираємо виделкою. Нарізаємо дрібно зелень, часник і болгарський перець. Змішуємо інгредієнти з майонезом.
Викладаємо отриману начинку на розгорнутий лаваш, акуратно її розподіляємо, а потім звертаємо лаваш ковбаскою.
Одержаний рулет обертаємо харчовою плівкою. Лаваш кладемо для просочення в холодильник на 40 хвилин.
Потім дістаємо і нарізаємо на шматочки в 4, 5 см. Шириною. Сніданок готовий!
Потім дістаємо і нарізаємо на шматочки в 4, 5 см. Шириною. Сніданок готовий!