Рецепт Лаваш з адигейським сиром фото

Лаваш з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Лаваш , Адигейський сир
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На полуденок
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лаваш з адигейським сиром - поширена закуска. Її відрізняють хороший смак і висока швидкість приготування. Таке блюдо вважається низькокалорійним, адже адигейський сир - ніжний і слабосоленої.

Опис приготування:

Я розповім, як оригінально приготувати лаваш з адигейським сиром. Смак у такої закуски дуже ніжний ніжний і свіжий. Базилік надає пряний аромат, болгарський перець і часник - гостроту і своєрідний смак. Смачного!

  • Лаваш вірменський тонкий - 1 штука
  • Сир адигейський - 650 грам
  • Базилік - 2 пучка
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп - 3 пучка
  • Майонез - 0, 5 склянки
лаваш з адигейським сиром - фото крок 1
Сир розтираємо виделкою. Нарізаємо дрібно зелень, часник і болгарський перець. Змішуємо інгредієнти з майонезом.
лаваш з адигейським сиром - фото крок 2
Викладаємо отриману начинку на розгорнутий лаваш, акуратно її розподіляємо, а потім звертаємо лаваш ковбаскою.
лаваш з адигейським сиром - фото крок 3
Одержаний рулет обертаємо харчовою плівкою. Лаваш кладемо для просочення в холодильник на 40 хвилин.
Потім дістаємо і нарізаємо на шматочки в 4, 5 см. Шириною. Сніданок готовий!

Схожі рецепти