Пиріжки з бринзою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки чимось нагадують чебуреки. Ось тільки набагато смачніше! Для цінителів оригінальної випічки - рецепт пиріжків з бринзою і зеленню.
Для приготування пиріжків з бринзою і зеленню нам потрібно приготувати звичайне тісто, postnoe. До речі, дуже смачні пиріжки виходять саме смажені, якщо запікати - вони будуть сухі. Бринзу, якщо сильно солона, промийте. Щоб надати соковитості, ми додамо помідори.
- Помідор - 3 штуки
- Бринза - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
- Борошно - 3, 5 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Бринзу мнем виделкою і перемішуємо з рубаною зелень. Помідори ріжемо кільцями, вони повинні підходити під діаметр склянок.
У склянці води розведіть сіль і цукор, влийте масло рослинне. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Відставте на півгодини.
Ділимо тісто на дві частини і розгортаємо. На одну викладаємо спочатку помідори, зверху на них бринзу з зеленню.
Зверху накриваємо іншим шаром тіста. За допомогою склянок видавлюємо пиріжки. Кінець робочого столу палиці.
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Пиріжки з бринзою і зеленню готові. Смачного!
Пиріжки з бринзою і зеленню готові. Смачного!