Рецепт Пиріжки з бринзою і зеленню фото

Пиріжки з бринзою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Пиріжки чимось нагадують чебуреки. Ось тільки набагато смачніше! Для цінителів оригінальної випічки - рецепт пиріжків з бринзою і зеленню.

Опис приготування:

Для приготування пиріжків з бринзою і зеленню нам потрібно приготувати звичайне тісто, postnoe. До речі, дуже смачні пиріжки виходять саме смажені, якщо запікати - вони будуть сухі. Бринзу, якщо сильно солона, промийте. Щоб надати соковитості, ми додамо помідори.

  • Помідор - 3 штуки
  • Бринза - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - За смаком
  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
пиріжки з бринзою і зеленню - фото крок 1
Бринзу мнем виделкою і перемішуємо з рубаною зелень. Помідори ріжемо кільцями, вони повинні підходити під діаметр склянок.
пиріжки з бринзою і зеленню - фото крок 2
У склянці води розведіть сіль і цукор, влийте масло рослинне. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Відставте на півгодини.
пиріжки з бринзою і зеленню - фото крок 3
Ділимо тісто на дві частини і розгортаємо. На одну викладаємо спочатку помідори, зверху на них бринзу з зеленню.
пиріжки з бринзою і зеленню - фото крок 4
Зверху накриваємо іншим шаром тіста. За допомогою склянок видавлюємо пиріжки. Кінець робочого столу палиці.
пиріжки з бринзою і зеленню - фото крок 5
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Пиріжки з бринзою і зеленню готові. Смачного!

Схожі рецепти