Лаваш з бринзою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Бринза - унікальний продукт. З неї що тільки не готують. А якщо враховувати, що вона сама по собі повноцінний сир, дивуєшся, який різноманітної може бути ваша кулінарія.
Змастіть лаваш майонезом, по ньому розподіліть терту бринзу, подрібнене варене яйце, зелень. Поверніть і наріжте.
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Бринза - 200 грам
Тонкий лаваш викладіть на поверхню. Нанесіть на нього тонким шаром майонез.
Подрібніть зелень.
На лаваш нанесіть рівномірно подрібнену зелень.
Натріть на тертці варені курячі яйця. Розподіліть їх на лаваші.
Бринзу натріть на тертці.
Розподіліть бринзу на лаваші.
Поверніть лаваш в рулет.
Наріжте лаваш на шматочки.
Подайте лаваш до столу. При жаланіі лаваш можна підсмажити на сухій сковороді по 1 хвилині з кожної сторони.