Рецепт Лаваш з бринзою і зеленню фото

Лаваш з бринзою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Молочні продукти , Сир , Зелень , Лаваш , Бринза
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , На сніданок , Полудень
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Бринза - унікальний продукт. З неї що тільки не готують. А якщо враховувати, що вона сама по собі повноцінний сир, дивуєшся, який різноманітної може бути ваша кулінарія.

Опис приготування:

Змастіть лаваш майонезом, по ньому розподіліть терту бринзу, подрібнене варене яйце, зелень. Поверніть і наріжте.

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Яйце - 2 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Бринза - 200 грам
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 1
Тонкий лаваш викладіть на поверхню. Нанесіть на нього тонким шаром майонез.
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 2
Подрібніть зелень.
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 3
На лаваш нанесіть рівномірно подрібнену зелень.
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 4
Натріть на тертці варені курячі яйця. Розподіліть їх на лаваші.
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 5
Бринзу натріть на тертці.
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 6
Розподіліть бринзу на лаваші.
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 7
Поверніть лаваш в рулет.
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 8
Наріжте лаваш на шматочки.
лаваш з бринзою і зеленню - фото крок 9
Подайте лаваш до столу. При жаланіі лаваш можна підсмажити на сухій сковороді по 1 хвилині з кожної сторони.

Схожі рецепти