Чебуреки з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Чебуреки зазвичай я готую з м'ясом, але знайшла рецепт з сиром. Смачно, просто і ситно. Спробуйте!
Використовуйте більше свіжої зелені, вона чудово поєднується з сиром.
- Борошно - 3 склянки
- Вода гаряча - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 грам
- Сир - 300 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 50 грам
У миску просійте борошно. Додати 1 немає. Ложку солі.
Влийте воду. Замісити тісто.
Отримане тісто покладіть в миску. Затягніть плівкою і залиште на 30 хвилин.
У мисці з'єднайте сир і подрібнену зелень.
Розділіть загальне тісто на 12-14 частин.
Кожен шматочок тіста розкачати в пласт. На одну сторону пласта викладіть столову ложку начинки.
Накрийте другою половинкою пласта і скріпіть краю. Отримаємо чебурек.
У сковороду влийте 1 немає. Ложку рослинної олії. Змастіть всю сковороду. Більше масло нам не знадобиться. Обсмажте все чебуреки на гарячій сковороді з двох сторін.
Подайте до столу. Смачно, просто і відносно швидко. Я подавала до чебуреками чашку кави з молоком.