Пісні чебуреки з зеленню

Пісні чебуреки з зеленню
Кількість порцій: 15-18 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви ще не знаєте, як зробити пісні чебуреки з зеленню, тоді цей рецепт спеціально для вас. прості, швидкі і дуже апетитні, вони стануть відмінним доповненням до основної страви.

опис приготування:

1. Насамперед потрібно зайнятися приготуванням тесту. Борошно потрібно просіяти з сіллю і всипати в глибоку миску.

2. Рослинна олія з'єднати з сіллю і поступово вливати в борошно, замішуючи тісто.

3. еластичне, м'яке, в міру круте тісто загорнути в харчову плівку і залишити на 25-30 хвилин.

4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди подрібнену цибулину. Обсмажити до м'якості.

5. свіжу зелень (в цей простий рецепт пісних чебуреків з зеленню можна використовувати лук, шпинат, петрушку і кріп, кінзу і базилік) вимити, обсушити трохи і дрібно нарізати.

6. Викласти зелень на сковороду і обсмажити пару хвилин до м'якості. остудити начинку.

7. Розділити тісто на невеликі шматочки. Розкачати досить тонко кожен з них.

8. Викласти начинку і заліпити краї.

9. Смажити пісні чебуреки з зеленню в домашніх умовах можна як на сухій сковороді, так і у фритюрі.

10. Готову страву злегка остудити і подавати до столу.

  • борошно— 700-750 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • зелень— 1 пучок
  • сіль— 1 щіпка
  • вода— 1.5 склянки
1. Насамперед потрібно зайнятися приготуванням тесту. Борошно потрібно просіяти з сіллю і всипати в глибоку миску.

2. Рослинна олія з'єднати з сіллю і поступово вливати в борошно, замішуючи тісто.

3. еластичне, м'яке, в міру круте тісто загорнути в харчову плівку і залишити на 25-30 хвилин.

4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди подрібнену цибулину. Обсмажити до м'якості.

5. свіжу зелень (в цей простий рецепт пісних чебуреків з зеленню можна використовувати лук, шпинат, петрушку і кріп, кінзу і базилік) вимити, обсушити трохи і дрібно нарізати.

6. Викласти зелень на сковороду і обсмажити пару хвилин до м'якості. остудити начинку.

7. Розділити тісто на невеликі шматочки. Розкачати досить тонко кожен з них.

8. Викласти начинку і заліпити краї.

9. Смажити пісні чебуреки з зеленню в домашніх умовах можна як на сухій сковороді, так і у фритюрі.

10. Готову страву злегка остудити і подавати до столу.

Схожі рецепти

Чебуреки пісні з грибами і гречкою

Чебуреки пісні з грибами і гречкою

Час посту обмежує нас у вживанні деяких продуктів. Тому я пропоную рецепт, як приготувати чебуреки пісні з грибами і гречкою. Домашні, хрусткі зі смачною начинкою. пробуйте! опис приготування: Горілка в рецепті необхідна, щоб тісто вийшло хрустким. звичайно, можна обійтися і без неї. В якості ...

читати далі
Пісні чебуреки з картоплею

Пісні чебуреки з картоплею

Якщо ви дотримуєтеся пост, але хочеться чогось смачного, посмажте апетитні і пісні чебуреки з картоплею. Блюдо виходить смачне і ситне! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Пісні чебуреки з картоплею - це відмінна заміна класичним рецептом з м'ясом. Картопляна начинка добре поєднується...

читати далі
Пісні чебуреки

Пісні чебуреки

Якщо під час посту вам захотілося чебуреків, не впадай у відчай — їх можна приготувати і з пісною начинкою, і з пісним тестом. Я використовував начинку з сочевиці — вийшло дуже смачно. опис приготування: Я робив пісні чебуреки з начинкою з сочевиці, однак ви можете взяти цей рецепт і зробити і...

читати далі
Азербайджанські чебуреки з зеленню

Азербайджанські чебуреки з зеленню

Азербайджанські чебуреки з зеленню роблять з прісного тіста, розкатаного в тонкий пласт. Начинка із зелені не зовсім звична для нас, але ці вегетаріанські чебуреки просто чудові. опис приготування: Азербайджанські чебуреки з зеленню можна готувати і з листкового тіста, якщо у вас немає бажанн...

читати далі
Чебуреки з зеленню

Чебуреки з зеленню

Смачні чебуреки з соковитою начинкою із зелені урізноманітнюють дні посту і не тільки. Прекрасне доповнення до шашлику і інших страв з м'яса. опис приготування: Одна зі страв національної кавказької кухні, яке дуже популярно в кожній родині. З чим їх тільки не готують — з різним м'ясом, з карт...

читати далі