Пісні чебуреки з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як зробити пісні чебуреки з зеленню, тоді цей рецепт спеціально для вас. Прості, швидкі і дуже апетитні, вони стануть відмінним доповненням до основної страви.
1. Насамперед потрібно зайнятися приготуванням тесту. Борошно потрібно просіяти з сіллю і всипати в глибоку миску.
2. Рослинна олія з'єднати з сіллю і поступово вливати в борошно, замішуючи тісто.
3. Еластичне, м'яке, в міру круте тісто загорнути в харчову плівку і залишити на 25-30 хвилин.
4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди подрібнену цибулину. Обсмажити до м'якості.
5. Свіжу зелень (в цей простий рецепт пісних чебуреків з зеленню можна використовувати лук, шпинат, петрушку і кріп, кінзу і базилік) вимити, обсушити трохи і дрібно нарізати.
6. Викласти зелень на сковороду і обсмажити пару хвилин до м'якості. Остудити начинку.
7. Розділити тісто на невеликі шматочки. Розкачати досить тонко кожен з них.
8. Викласти начинку і заліпити краї.
9. Смажити пісні чебуреки з зеленню в домашніх умовах можна як на сухій сковороді, так і у фритюрі.
10. Готову страву злегка остудити і подавати до столу.
- Борошно - 700-750 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 1.5 склянки
2. Рослинна олія з'єднати з сіллю і поступово вливати в борошно, замішуючи тісто.
3. Еластичне, м'яке, в міру круте тісто загорнути в харчову плівку і залишити на 25-30 хвилин.
4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди подрібнену цибулину. Обсмажити до м'якості.
5. Свіжу зелень (в цей простий рецепт пісних чебуреків з зеленню можна використовувати лук, шпинат, петрушку і кріп, кінзу і базилік) вимити, обсушити трохи і дрібно нарізати.
6. Викласти зелень на сковороду і обсмажити пару хвилин до м'якості. Остудити начинку.
7. Розділити тісто на невеликі шматочки. Розкачати досить тонко кожен з них.
8. Викласти начинку і заліпити краї.
9. Смажити пісні чебуреки з зеленню в домашніх умовах можна як на сухій сковороді, так і у фритюрі.
10. Готову страву злегка остудити і подавати до столу.