Рецепт Пісні чебуреки з зеленню фото

Пісні чебуреки з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Зелень
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 15-18
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як зробити пісні чебуреки з зеленню, тоді цей рецепт спеціально для вас. Прості, швидкі і дуже апетитні, вони стануть відмінним доповненням до основної страви.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно зайнятися приготуванням тесту. Борошно потрібно просіяти з сіллю і всипати в глибоку миску.

2. Рослинна олія з'єднати з сіллю і поступово вливати в борошно, замішуючи тісто.

3. Еластичне, м'яке, в міру круте тісто загорнути в харчову плівку і залишити на 25-30 хвилин.

4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди подрібнену цибулину. Обсмажити до м'якості.

5. Свіжу зелень (в цей простий рецепт пісних чебуреків з зеленню можна використовувати лук, шпинат, петрушку і кріп, кінзу і базилік) вимити, обсушити трохи і дрібно нарізати.

6. Викласти зелень на сковороду і обсмажити пару хвилин до м'якості. Остудити начинку.

7. Розділити тісто на невеликі шматочки. Розкачати досить тонко кожен з них.

8. Викласти начинку і заліпити краї.

9. Смажити пісні чебуреки з зеленню в домашніх умовах можна як на сухій сковороді, так і у фритюрі.

10. Готову страву злегка остудити і подавати до столу.

  • Борошно - 700-750 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода - 1.5 склянки
1. Насамперед потрібно зайнятися приготуванням тесту. Борошно потрібно просіяти з сіллю і всипати в глибоку миску.

2. Рослинна олія з'єднати з сіллю і поступово вливати в борошно, замішуючи тісто.

3. Еластичне, м'яке, в міру круте тісто загорнути в харчову плівку і залишити на 25-30 хвилин.

4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди подрібнену цибулину. Обсмажити до м'якості.

5. Свіжу зелень (в цей простий рецепт пісних чебуреків з зеленню можна використовувати лук, шпинат, петрушку і кріп, кінзу і базилік) вимити, обсушити трохи і дрібно нарізати.

6. Викласти зелень на сковороду і обсмажити пару хвилин до м'якості. Остудити начинку.

7. Розділити тісто на невеликі шматочки. Розкачати досить тонко кожен з них.

8. Викласти начинку і заліпити краї.

9. Смажити пісні чебуреки з зеленню в домашніх умовах можна як на сухій сковороді, так і у фритюрі.

10. Готову страву злегка остудити і подавати до столу.

Схожі рецепти