Рецепт Пісні чебуреки фото

Пісні чебуреки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Зелень
Пісні страви
На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, Фуршет
Випічка

Якщо під час посту вам захотілося чебуреків, не впадай у відчай - їх можна приготувати і з пісною начинкою, і з пісним тестом. Я використовував начинку з сочевиці - вийшло дуже смачно.

Я робив пісні чебуреки з начинкою з сочевиці, однак ви можете взяти цей рецепт і зробити іншу пісну начинку, яка вам подобається (наприклад, можна використовувати гриби).

Рецепт пісних чебуреків такий:

1. Спочатку робимо тісто. Це просто - замішуємо еластичне тісто з борошна, води, масла, пісочний і сіль. Я замішував в хлібопічці, проте можна і руками.

2. Коли тісто готове, приступаємо до начинки. Моя начинка готувалася так: сочевицю відварюємо в підсоленій воді до абсолютної м'якості (це приблизно 35 хвилин), змішуємо з обсмаженою на сковороді дрібно нарізаною цибулею. Солимо і перчимо, перемішуємо до однорідної маси, за консистенцією нагадує кашку.

3. Розкачуємо тісто, вирізаємо з нього кругляши. На одну половину кругляша тесту викладаємо начинку, загортаємо, zashtipиvaem кінець, формуючи чебурек.

4. У сковороді розігріваємо велика кількість масла, обсмажуємо в ньому чебуреки з обох боків до рум'яної скоринки.

От і все, пісні чебуреки готові. Повторюся, ви можете використовувати іншу пісну начинку - картопля, наприклад, добре сюди підійде.

Удачі в приготуванні!

  • Борошно - 4 склянки
  • Вода тепла - 2 склянки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сочевиця - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
Я робив пісні чебуреки з начинкою з сочевиці, однак ви можете взяти цей рецепт і зробити іншу пісну начинку, яка вам подобається (наприклад, можна використовувати гриби).

Рецепт пісних чебуреків такий:

1. Спочатку робимо тісто. Це просто - замішуємо еластичне тісто з борошна, води, масла, пісочний і сіль. Я замішував в хлібопічці, проте можна і руками.

2. Коли тісто готове, приступаємо до начинки. Моя начинка готувалася так: сочевицю відварюємо в підсоленій воді до абсолютної м'якості (це приблизно 35 хвилин), змішуємо з обсмаженою на сковороді дрібно нарізаною цибулею. Солимо і перчимо, перемішуємо до однорідної маси, за консистенцією нагадує кашку.

3. Розкачуємо тісто, вирізаємо з нього кругляши. На одну половину кругляша тесту викладаємо начинку, загортаємо, zashtipиvaem кінець, формуючи чебурек.

4. У сковороді розігріваємо велика кількість масла, обсмажуємо в ньому чебуреки з обох боків до рум'яної скоринки.

От і все, пісні чебуреки готові. Повторюся, ви можете використовувати іншу пісну начинку - картопля, наприклад, добре сюди підійде.

Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти