Пісні чебуреки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви дотримуєтеся пост, але хочеться чогось смачного, посмажте апетитні і пісні чебуреки з картоплею. Блюдо виходить смачне і ситне! Беріть на замітку рецепт!
Пісні чебуреки з картоплею - це відмінна заміна класичним рецептом з м'ясом. Картопляна начинка добре поєднується з хрустким тестом і страва виходить нітрохи не гірше, ніж з фаршем. Тісто пропоную замісити на воді, чебуреки будуть тонкі і з бульбашками.
- Борошно пшеничне - 450 грам
- Вода - 150 грам
- Сіль - 3 грами
- Картопля - 300-350 грам
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 100 грам (для смаження)
Підготуйте інгредієнти для приготування пісних чебуреків з картоплею.
Просійте половину порції пшеничного борошна в глибоку миску.
Додайте до борошна сіль і перемішайте.
Влийте воду.
Перемішайте тісто, щоб пішли всі грудочки. Вся вода вбралася в тісто, але воно ще липке.
Всипте просіяне борошно.
Замісити пружне і туге тісто, дайте йому полежати під рушником 20-25 хвилин.
Тим часом відваріть очищену картоплю і розімніть його толкушкой, додавши пару ложок картопляного відвару, щоб начинка вийшла більш м'якою.
Картопляну начинку посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Начинка для пісних чебуреків готова.
Розділіть тісто приблизно на 6-7 частин, кожну розкачати у вигляді тонкого кола.
На одну половину тіста викладіть 1-1, 5 ст.Л. Картопляної начинки.
Загорніть чебуреки і защипніть краю, можна пройтися вилочкою для отримання фігурного візерунка.
Розігрійте рослинне масло на сковороді, обсмажуйте чебуреки з двох сторін по 1-2 хвилини.
Готові вироби відразу подавайте до столу. Смачного!