Чебуреки без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати чебуреки без м'яса. За цим рецептом чебуреки виходять практично як м'ясні. Соковита начинка, тонке хрустке тісто. Таке блюдо підійде для пісного харчування.
Для начинки потрібно соєвий текстурат в формі фаршу. Щоб надати йому смак, можна використовувати готові суміші спецій, наприклад, "для м'яса" або "для фаршу" . Головне, щоб вони подобалися вам до смаку. Нижче я розповім докладніше, як приготувати чебуреки без м'яса.
- Борошно - 250 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Соєвий текстурат - 80 грам
- Сіль - 2 чайних ложки(1, 5 ч.Ложки - в тісто, 0, 5 ч.Ложки - в соєвий фарш)
- Паприка - 1 щіпка
- Сухий часник - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Цибуля - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
У великій мисці змішайте воду, борошно, сіль і масло. Замісити тісто. Залиште його при кімнатній температурі на 30 хвилин.
Соєвий фарш змішайте зі спеціями і сіллю, залийте окропом і залиште набухати.
Наріжте дрібно цибулю і обсмажте його на середньому вогні до прозорості.
Додайте соєвий фарш до цибулі. Смажте його до тих пір, поки не випарується вся вода.
Дістаньте тісто. Отщіпніте від нього шматочок розміром з куряче яйце і тонко розкачати. На один край викладіть дві столові ложки соєвого фаршу.
Загорніть, краї закріпіть виделкою.
Налийте в сковороду масло шаром 2-3 мм. Розігрійте на середньому вогні. Обсмажуйте чебуреки по 3-4 хвилини з кожного боку.
Чебуреки без м'яса готові, смачного!