Бургер з котлетою без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Навіть не вегетаріанцям іноді хочеться внести різноманітність в меню і виключити м'ясо, згодні? Чудову альтернативу звичним бургерам хочу якраз запропонувати. Спробуйте, вам може сподобатися.
Якщо ви роздумуєте, як приготувати бургер з котлетою без м'яса, то у мене для вас класна ідея - традиційну яловичину можна сміливо замінити квасолею. Що, що, саме бобові - прекрасний варіант основи для котлетки. А якщо врахувати, що квасоля консервована, але блюдо стає не тільки цікавим і смачним, але і вельми простим. Для перекусу вдома або на пікніку буде дуже здорово, так що рекомендую на замітку!
- Булочки - 4 штуки (для бургера)
- Помідор - 1 штука
- Листя салату - 4 штуки
- Консервована квасоля - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 1/2-3/4 склянки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, зелень, бальзамик - За смаком
1. Квасоля промийте під проточною водою і обсушити.
2. У глибокій мисці з'єднайте квасоля, тертий сир, збиті яйця.
3. Додайте сік лимона, гірчицю, подрібнену зелень, сіль, перець за смаком.
4. Всипте панірувальні сухарі і як слід перемішайте.
5. З отриманої маси сформуйте 4 котлетки. Викладіть їх на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте на середньому вогні до рум'яності.
6. Після відправте в розігріту до 180 градусів духовку ще хвилин на 10.
7. Готові котлетки викладіть на булочки, додайте лист салату і скибочку помідора. Збризніть бальзаміком, накрийте другою половиною булочки і подавайте до столу.