Рецепт Бургер з котлетою без м'яса фото

Бургер з котлетою без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Бургери
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Навіть не вегетаріанцям іноді хочеться внести різноманітність в меню і виключити м'ясо, згодні? Чудову альтернативу звичним бургерам хочу якраз запропонувати. Спробуйте, вам може сподобатися.

Опис приготування:

Якщо ви роздумуєте, як приготувати бургер з котлетою без м'яса, то у мене для вас класна ідея - традиційну яловичину можна сміливо замінити квасолею. Що, що, саме бобові - прекрасний варіант основи для котлетки. А якщо врахувати, що квасоля консервована, але блюдо стає не тільки цікавим і смачним, але і вельми простим. Для перекусу вдома або на пікніку буде дуже здорово, так що рекомендую на замітку!

  • Булочки - 4 штуки (для бургера)
  • Помідор - 1 штука
  • Листя салату - 4 штуки
  • Консервована квасоля - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 1/2-3/4 склянки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець, зелень, бальзамик - За смаком
бургер з котлетою без м'яса - фото крок 1
1. Квасоля промийте під проточною водою і обсушити.
бургер з котлетою без м'яса - фото крок 2
2. У глибокій мисці з'єднайте квасоля, тертий сир, збиті яйця.
бургер з котлетою без м'яса - фото крок 3
3. Додайте сік лимона, гірчицю, подрібнену зелень, сіль, перець за смаком.
бургер з котлетою без м'яса - фото крок 4
4. Всипте панірувальні сухарі і як слід перемішайте.
бургер з котлетою без м'яса - фото крок 5
5. З отриманої маси сформуйте 4 котлетки. Викладіть їх на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте на середньому вогні до рум'яності.
бургер з котлетою без м'яса - фото крок 6
6. Після відправте в розігріту до 180 градусів духовку ще хвилин на 10.
бургер з котлетою без м'яса - фото крок 7
7. Готові котлетки викладіть на булочки, додайте лист салату і скибочку помідора. Збризніть бальзаміком, накрийте другою половиною булочки і подавайте до столу.

Схожі рецепти