Бургер без булочки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікавий варіант перекусу вдома або на природі пропоную для тих, хто стежить за харчуванням і намагається їсти не тільки смачну, але і корисну їжу. Я навчу вас, як приготувати бургер без булочки.
Такі бургери можна зробити з будь-якими овочами та соусом, які вам до душі. Це досить оригінальна альтернатива звичній всім закусці. Якщо подобається ідея, обов'язково рекомендую спробувати застосувати в домашніх умовах з цим рецептом:)
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Авокадо - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Листя салату - 3 штуки
- Соус - За смаком
1. З фаршу сформуйте невеликі плоскі котлетки. Обсмажте їх на розігрітому грилі або сковороді.
2. Додати сіль, поперчіть за смаком. Смажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
3. Готову булочку викладіть на тарілку. Додайте трохи кетчупу або улюбленого соусу.
4. Наріжте авокадо скибочками і збризніть соком лимона. Викладіть третину на котлетку.
5. Зверху викладіть лист салату.
6. Накрийте другою котлеткою і можна подавати бургер без булочки до столу.
Смачного!
Смачного!