Рецепт Білковий бургер з овочами фото

Білковий бургер з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Черговим ситним і смачним варіантом дієтичного страви може стати білковий бургер з овочами. Він готується абсолютно без додавання борошна, тому відмінно підійде в якості дієтичних булочок.

Опис приготування:

Тепер бургер можна сміливо назвати не тільки корисною, але і дієтичної їжею. Отже, подивіться, як приготувати білковий бургер з овочами! Такі бургери відмінно підійдуть в якості перекусу на роботу або в школу, а також урізноманітнюють щоденне меню. Рекомендую додати в бургер гострий соус для насиченого смаку. Крім того, найкраще використовувати сезонні овочі. Але в будь-який час року оптимальним варіантом будуть помідори і огірки!

  • Яйце - 2 штуки
  • Вершковий сир - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1/4 чайних ложки
  • Сушений часник - За смаком
  • Сушені трави - За смаком
  • Огірок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Листя салату - 5-6 штук
  • Гострий соус - За смаком
білковий бургер з овочами - фото крок 1
1. Розігрійте духовку до 150 градусів. Відокремте жовтки від білків. Додайте до жовтків вершковий сир і дрібку солі, добре перемішайте за допомогою міксера до однорідного стану.
білковий бургер з овочами - фото крок 2
2. Білки з розпушувачем збийте до стійких піків. Додайте до білків жовткова масу і добре перемішайте.
білковий бургер з овочами - фото крок 3
3. На пергаментний папір, змащену олією, викладіть за допомогою ложки невеликі булочки (приблизно 2 ст. Ложки на одну булочку) і відразу відправте випікатися.
білковий бургер з овочами - фото крок 4
4. За бажанням посипте булочки розмарином або іншими сушеними травами. Випікайте 15-20 хвилин. Дайте булочкам охолонути і приготуйте бургер: покладіть на булочку листок салату, нарізані овочі і соус. Прикрийте другий булочкою. Можна зібрати кілька шарів. Смачного!

Схожі рецепти