Білковий бургер з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Черговим ситним і смачним варіантом дієтичного страви може стати білковий бургер з овочами. Він готується абсолютно без додавання борошна, тому відмінно підійде в якості дієтичних булочок.
Тепер бургер можна сміливо назвати не тільки корисною, але і дієтичної їжею. Отже, подивіться, як приготувати білковий бургер з овочами! Такі бургери відмінно підійдуть в якості перекусу на роботу або в школу, а також урізноманітнюють щоденне меню. Рекомендую додати в бургер гострий соус для насиченого смаку. Крім того, найкраще використовувати сезонні овочі. Але в будь-який час року оптимальним варіантом будуть помідори і огірки!
- Яйце - 2 штуки
- Вершковий сир - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Розпушувач - 1/4 чайних ложки
- Сушений часник - За смаком
- Сушені трави - За смаком
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Листя салату - 5-6 штук
- Гострий соус - За смаком
1. Розігрійте духовку до 150 градусів. Відокремте жовтки від білків. Додайте до жовтків вершковий сир і дрібку солі, добре перемішайте за допомогою міксера до однорідного стану.
2. Білки з розпушувачем збийте до стійких піків. Додайте до білків жовткова масу і добре перемішайте.
3. На пергаментний папір, змащену олією, викладіть за допомогою ложки невеликі булочки (приблизно 2 ст. Ложки на одну булочку) і відразу відправте випікатися.
4. За бажанням посипте булочки розмарином або іншими сушеними травами. Випікайте 15-20 хвилин. Дайте булочкам охолонути і приготуйте бургер: покладіть на булочку листок салату, нарізані овочі і соус. Прикрийте другий булочкою. Можна зібрати кілька шарів. Смачного!