Рецепт Білковий крем для трубочок фото

Білковий крем для трубочок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Яйця , Яєчний білок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Начинки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Білковий крем служить чудовою альтернативою масляного крему, який тане за лічені години. Приготуйте його для начинки своїх трубочок - і отримуйте задоволення!

Опис приготування:

Для збивання можете використовувати міксер.

Крем добре підходить як до трубочкам, так і до домашніх пирогів і кексів.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 250 грам
  • Ванільний цукор - 3 грами
  • Вода - 100 мілілітрів
білковий крем для трубочок - фото крок 1
Відокремте жовтки від білків. Важливо, щоб жовтки не були в майбутній крем, так як він не підніметься.
білковий крем для трубочок - фото крок 2
Цукор розділіть приблизно на рівні половини. Перша частина знадобиться для додавання до збитим білкам. Друга - для сиропу.
білковий крем для трубочок - фото крок 3
До другої половини цукру додайте воду, поставте на повільний вогонь. Чи не помішуйте сироп, інакше цукор почне кристалізуватися, і утворюються грудочки.
білковий крем для трубочок - фото крок 4
Збивайте білки протягом п'яти хвилин. За цей час білки повинні загуснути. Кількість білка збільшиться приблизно в п'ять разів.
білковий крем для трубочок - фото крок 5
Після цього почніть повільно всипати в білки цукор, не припиняючи їх збивання.
Збивайте масу, поки цукор не розчиниться повністю.
білковий крем для трубочок - фото крок 6
Білки загустеют і стануть"тягучими" .
білковий крем для трубочок - фото крок 7
Тепер додайте в них готовий цукровий сироп. Не припиняйте збивання. Так як білки охолоджені, а сироп гарячий, можуть утворюватися грудочки, тому важливо все ретельно і безупинно перемішувати.
білковий крем для трубочок - фото крок 8
Збивайте масу ще хвилин 5.
білковий крем для трубочок - фото крок 9
Смачний крем готовий!

Схожі рецепти