Рецепт Білковий крем для трубочок фото

Білковий крем для трубочок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Яйця, Яєчний білок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Начинки

Білковий крем служить чудовою альтернативою масляного крему, який тане за лічені години. Приготуйте його для начинки своїх трубочок - і отримуйте задоволення!

Для збивання можете використовувати міксер.

Крем добре підходить як до трубочкам, так і до домашніх пирогів і кексів.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 250 грам
  • Ванільний цукор - 3 грами
  • Вода - 100 мілілітрів
білковий крем для трубочок - фото крок 1
Відокремте жовтки від білків. Важливо, щоб жовтки не були в майбутній крем, так як він не підніметься.
білковий крем для трубочок - фото крок 2
Цукор розділіть приблизно на рівні половини. Перша частина знадобиться для додавання до збитим білкам. Друга - для сиропу.
білковий крем для трубочок - фото крок 3
До другої половини цукру додайте воду, поставте на повільний вогонь. Чи не помішуйте сироп, інакше цукор почне кристалізуватися, і утворюються грудочки.
білковий крем для трубочок - фото крок 4
Збивайте білки протягом п'яти хвилин. За цей час білки повинні загуснути. Кількість білка збільшиться приблизно в п'ять разів.
білковий крем для трубочок - фото крок 5
Після цього почніть повільно всипати в білки цукор, не припиняючи їх збивання.
Збивайте масу, поки цукор не розчиниться повністю.
білковий крем для трубочок - фото крок 6
Білки загустеют і стануть "тягучими" .
білковий крем для трубочок - фото крок 7
Тепер додайте в них готовий цукровий сироп. Не припиняйте збивання. Так як білки охолоджені, а сироп гарячий, можуть утворюватися грудочки, тому важливо все ретельно і безупинно перемішувати.
білковий крем для трубочок - фото крок 8
Збивайте масу ще хвилин 5.
білковий крем для трубочок - фото крок 9
Смачний крем готовий!

Схожі рецепти