Рецепт Білковий крем для прикраси торта фото

Білковий крем для прикраси торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Яйця, Яєчний білок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти

Приготування домашнього десерту - завжди свято. Кожна господиня намагається зробити десерт не тільки смачним, але ще і красивим. Пропонуємо рецепт, як приготувати білковий крем для прикраси торта.

Незважаючи на велику різноманітність елементів, що декорують одним з основних способів прикраси тортів, тістечок, кошиків є білковий крем. За допомогою харчових барвників йому надають бажаний колір, а за допомогою спецій - необхідний смак. Білковий крем відмінно підійде для прикраси будь-яких десертів, він простий в приготуванні, смачний і добре тримає форму.

  • Білки - 3 штуки
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Вода - 1/4 склянки
  • Лимонна кислота - 3 краплі
білковий крем для прикраси торта - фото крок 1
1. У сотейник насипаємо цукор і заливаємо його чистою водою, відправляємо ємність на слабкий вогонь. Регулярно перемішуємо сироп і варимо до тягучого стану, що перевіряємо ложкою.
білковий крем для прикраси торта - фото крок 2
2. Коли побачимо, що цукровий сироп ось-ось буде готовий, приступаємо до приготування білків. Для цього їх заздалегідь охолоджуємо, потім дістаємо і відправляємо в суху миску, міксером збиваємо білки до утворення стійких піків.
білковий крем для прикраси торта - фото крок 3
3. Збиті вершки поміщаємо в посудину з холодною водою, тонким струменем вливаємо цукровий сироп і весь час помішувати. Після того як введений весь сироп, збиваємо, щоб не загубилася густа консистенція. Готовий крем трохи охолоджуємо і використовуємо для прикраси торта.

Схожі рецепти