Вершковий крем для прикраси торта
(покроковий рецепт з фото)
Щоб торт виглядав апетитно, його прикрашають. Розповім найпростіший (базовий) рецепт, як приготувати вершковий крем для прикраси торта. Можна надати йому будь-який колір, за допомогою харчового барвника.
Такий крем підходить для прикраси всіх видів тортів. Його можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. Ви можете регулювати його консистенцію, тому вказану кількість інгредієнтів може бути менше або більше. Крем легко відсадити за допомогою кондитерського мішка.
- Вершкове масло - 230 грам
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Вершки - 2-3 Ст. Ложок (від 33% жирності)
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти: масло заздалегідь дістаньте з холодильника.
2. У чашу міксера викладіть розм'якшене вершкове масло, додайте дрібку солі і збивайте до утворення пишної маси.
3. Через хвилину всипати цукор і збивайте на низькій швидкості, потім збільште швидкість і додайте вершки, ваніль.
4. Готовий крем можете використовувати відразу або накрийте його плівкою і відправте на зберігання в холодильник.