Крем для прикраси торта
(покроковий рецепт з фото)
Величезну роль в приготуванні тортів, тістечок або десертів грає крем. Я знаю рецепт, як приготувати крем для прикраси торта. Це збиті вершки з ароматом ванілі. Дуже смачно і просто!
Це самий нескладний і базовий рецепт крему для випічки. Дуже важливо вибрати вершки з високою жирністю. Збиті вершки, зроблені своїми руками, вийдуть повітряними, ніжними. Вони ні в яке порівняння не йдуть з покупними вершками з усілякими добавками. Крем зберігаються в холодильнику до 24 годин.
- Вершки - 200 мілілітрів (від 30% жирності)
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Ваніль - 0, 5 чайних ложки
1
Охолодити каструлю, в якій будете готувати крем. Вершки тримайте в холодильнику або помістіть на 15 хвилин в морозилку.
2
За допомогою міксера почніть збивати вершки. Але не перестарайтеся, інакше вони попливуть.
3
Поступово додайте цукрову пудру і ваніль. Перемішайте віночком.
4
Продовжуйте збивати вершки до появи стійких піків. Це означає, що при вилученні віночка з крему піки не повинні опадати.
5
Коли крем стане гладким і пишним, значить він готовий. Не примушуйте себе продовжувати збивати далі, інакше вершки перетворяться в масло.