Крем-пломбір для прикраси торта
(покроковий рецепт з фото)
Один з кращих кремів для прикраси тортів! Додавши барвники з нього зручно робити різні прикраси і розміщувати їх на торті. Або ж просто вирівняти з його допомогою поверхня і боки.
Цей крем відмінно тримає форму! Додаючи різні барвники, можна створювати красиві квіти. За смаком крем нагадує морозиво. Відразу після приготування він дуже м'який. Для того, щоб з ним було зручно працювати його потрібно трохи остудити.
- Крем 30 % - 350 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 130 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 Щепоток
Яйця з'єднайте з цукром і трохи збийте.
Додайте борошно і сметану.
Поставте цю масу на водяну баню і постійно помішуючи, уварите до загустения.
Остудіть до кімнатної температури.
Збийте до білого вершкове масло. Поступово вмішайте весь заварний крем.
Готовий крем виходить дуже ніжним і повітряним. Трохи дайте йому зміцніти в холодильнику і можна прикрашати торт.
З крему можна зробити квіти. У холодильнику вони відмінно застигнуть і підійдуть для прикраси торта.