Рецепт Ганаш для прикраси торта фото

Ганаш для прикраси торта
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершки, Шоколад, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Солодке, Десерти

Хочете покрити торт мастикою, але не знаю, , ніж вирівняти його поверхню?

Або просто шукаєте крем-затяжку для торта? тоді подивіться, як приготувати ганаш для прикраси торта - простий крем.


Всього з трьох інгредієнтів можна приготувати неймовірно смачний і практичний крем, їм можна ідеально вирівняти поверхню торта, що особливо важливо, якщо ви хочете покрити торт мастикою. Обов'язково збийте такий крем міксером, так його стане більше, він стане більш пухнастим і легким. Раджу вам брати білий пористий шоколад, він дає дуже приємний молочний аромат крему і швидше топиться.

  • Шоколад - 250 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Вершки 33% - 80 мілілітрів
ганаш для прикраси торта - фото крок 1
1. У каструлю з щільним дном вилийте вершки, поставте на невеликий вогонь. Як тільки на вершках з'являться перші бульбашки, зніміть їх з вогню і додайте шоколад.
ганаш для прикраси торта - фото крок 2
2. Добре розмішайте масу віночком до однорідності. Коли шоколад розтане, додайте м'яке вершкове масло і перемішайте віночком.
ганаш для прикраси торта - фото крок 3
3. Дайте крему охолонути при кімнатній температурі, після чого відправте в холодильник на 2-3 годину. Дістаньте крем з холодильника і збийте міксером 1-2 хвилини.
ганаш для прикраси торта - фото крок 4
4. Знову відправте крем в холодильник на 1 час. Крем готовий. Смачного!

Схожі рецепти