Ганаш для прикраси торта
(покроковий рецепт з фото)
Хочете покрити торт мастикою, але не знаю, , ніж вирівняти його поверхню?
Або просто шукаєте крем-затяжку для торта? тоді подивіться, як приготувати ганаш для прикраси торта - простий крем.
Всього з трьох інгредієнтів можна приготувати неймовірно смачний і практичний крем, їм можна ідеально вирівняти поверхню торта, що особливо важливо, якщо ви хочете покрити торт мастикою. Обов'язково збийте такий крем міксером, так його стане більше, він стане більш пухнастим і легким. Раджу вам брати білий пористий шоколад, він дає дуже приємний молочний аромат крему і швидше топиться.
- Шоколад - 250 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Вершки 33% - 80 мілілітрів
1. У каструлю з щільним дном вилийте вершки, поставте на невеликий вогонь. Як тільки на вершках з'являться перші бульбашки, зніміть їх з вогню і додайте шоколад.
2. Добре розмішайте масу віночком до однорідності. Коли шоколад розтане, додайте м'яке вершкове масло і перемішайте віночком.
3. Дайте крему охолонути при кімнатній температурі, після чого відправте в холодильник на 2-3 годину. Дістаньте крем з холодильника і збийте міксером 1-2 хвилини.
4. Знову відправте крем в холодильник на 1 час. Крем готовий. Смачного!