Рецепт вершкового крему для прикраси торта
(покроковий рецепт з фото)
Запорука успішного приготування торта навіть не завжди складається в майстерності кулінара. Іноді зовнішній вигляд і якісно прикраса допоможе приховати огріхи і промахи кухаря і зробити торт винятковим.
Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати вершковий крем для прикраси торта. Ароматний і смачний, він не переб'є смак самого торта, а лише доповнить його. А за допомогою кави, апельсинового соку або інших барвників ви можете додати вашому крему колір.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1/4 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 1 Склянка
1
У каструльці збийте борошно з молоком за допомогою міксера.
2
Підігріває молоко з борошном на середньому вогні, поки суміш не загусне і не стане по консистенції як тісто на оладки.
3
В окремій ємності збийте масло з цукром до повного розчинення цукру. Маса повинна вийти гладкою.
4
Не припиняючи збивати, додавайте невеликими порціями молоко з борошном.
5
Збивайте 5 хвилин, а потім додайте ванільний екстракт і збивайте ще 3 хвилини.
6
Крем готовий.