Рецепт Простий рецепт крему для торта фото

Простий рецепт крему для торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Яйця
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Десерти

Хочу розповісти вам, як приготувати крем для торта по простому рецептом. Цей крем відмінно підійде до будь-яких тортам, особливо до бісквітним. І сьогодні я розкрию секрет його приготування.

Даний рецепт крему для торта відмінно підійде до бісквітного тесту, а також зможе підкреслити смак листкових коржів. Крем готується досить швидко, а для його приготування вам не потрібно ніякого додаткового обладнання або незвичайних продуктів. Крем готується з тих продуктів, які постійно є в холодильнику кожної господині. Торт, приготований з кремом з даного рецептом, зможе приємно здивувати всіх ваших гостей і домочадців, тому обов'язково спробуйте приготувати його будинку, і ви не пошкодуєте!

  • Білок курячого яйця - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 5 Ст. Ложок (або цукрова пудра)
  • Вода - 30 мілілітрів
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
1
У кухлик налийте воду і засипте цукор, перемішайте і варіть сироп на середньому вогні. Готовність можна визначити так: візьміть сироп чайною ложкою і подивіться, як він з неї стікає. Якщо тонкої «ниткою», то сироп ще не готовий, якщо товстої цівкою, то це означає, що він готовий. Якщо сироп буде недоваріть, то крем вийде нестійким.
2
Охолоджені білки яєць збийте до густого стану. Потім поступово введіть збиті білки в гарячий сироп при постійному збиванні. Коли все білки введені в сироп, необхідно продовжувати активно збивати крем хвилини 3-4.
3
Заварний білковий крем для торта готовий, смачного!

Схожі рецепти