Найпростіший рецепт вершково-молочного крему
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам необхідний класичний крем для торта або тістечка, пропоную вам дізнатися найпростіший рецепт вершково-молочного крему, за яким можна приготувати ніжний, легкий, густий і солодкий крем.
Існує безліч видів крему для солодкої випічки, але для створення красивих прикрас раджу вам використовувати крем на масляній основі, він буде добре тримати форму і дозволить прикрасити торт або десерти красивими фігурками. У цьому рецепті для приготування крему необхідно масло і молоко. Нічого не потрібно варити або нагрівати, досить лише збити інгредієнти міксером. За бажанням додайте ванілін або рубані горіхи, щоб зробити крем більш смачним і ароматним.
- Вершкове масло - 125 грам (кімнатної температури)
- Цукор - 125 грам
- Біла пшеничне борошно - 25 грам
- Молоко - 70 мілілітрів
- Горіхи - 50 грам (подрібнені)
1. Міксером збийте масло кімнатної температури з цукром або цукровою пудрою. За бажанням додайте подрібнені горіхи.
2. Коли суміш стане однорідною, додайте борошно. Тонкою цівкою додайте молоко кімнатної температури.
3. На найвищій швидкості міксера збийте крем до пишного білого стану. Смачного!