Рецепт Бургер з овочами, беконом і яйцем фото

Бургер з овочами, беконом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Яйця, Помідор, Бекон
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Бургери

Такі бургери можна подавати до сніданку замість звичних бутербродів або сендвічів. Покладіть всередину будь-які овочі за смаком. Розповім про рецепт, як приготувати бургер з овочами, беконом і яйцем.

Можна замінити хрусткий бекон скибочками сиру або авокадо, якщо ви не їсте м'яса. Такі бургери можна взяти з собою - це смачно і по-домашньому. Замість свіжих томатів можна використовувати інші овочі, в тому числі мариновані, наприклад, солоні огірочки або маринована цибуля.

  • Бекон - 4 скибочки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 0, 5 склянки
  • Порошок перцю чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
  • Нареченої - 4 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Томати - 1 штука
  • Салат - 1 штука
бургер з овочами, беконом і яйцем - фото крок 1
1. Викладіть скибочки бекону на деко з сіткою і фольгою. Посипте бекон цукром.
бургер з овочами, беконом і яйцем - фото крок 2
2. Запікайте бекон в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.
бургер з овочами, беконом і яйцем - фото крок 3
3. Тим часом змішайте майонез з порошком чилі і часниковим порошком.
бургер з овочами, беконом і яйцем - фото крок 4
4. Вимийте листя салату, наріжте кружальцями томати.
бургер з овочами, беконом і яйцем - фото крок 5
5. На сковороді обсмажте яйця, кожне окремо, збережіть рідкий жовток.
бургер з овочами, беконом і яйцем - фото крок 6
6. Наріжте булки навпіл і викладіть зрізом догори, змастіть кожну частину майонезом.
бургер з овочами, беконом і яйцем - фото крок 7
7. Викладіть на кожну половинку булки листочок салату, скибочку томата, яйце і скибочку бекону, розділивши його на 2 частини.
бургер з овочами, беконом і яйцем - фото крок 8
8. Накрийте все залишилися половинками булок і притисніть. Подавайте бургер відразу.

Схожі рецепти