Бургер з овочами, беконом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Такі бургери можна подавати до сніданку замість звичних бутербродів або сендвічів. Покладіть всередину будь-які овочі за смаком. Розповім про рецепт, як приготувати бургер з овочами, беконом і яйцем.
Можна замінити хрусткий бекон скибочками сиру або авокадо, якщо ви не їсте м'яса. Такі бургери можна взяти з собою - це смачно і по-домашньому. Замість свіжих томатів можна використовувати інші овочі, в тому числі мариновані, наприклад, солоні огірочки або маринована цибуля.
- Бекон - 4 скибочки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 0, 5 склянки
- Порошок перцю чилі - 0, 5 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Нареченої - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Томати - 1 штука
- Салат - 1 штука
1. Викладіть скибочки бекону на деко з сіткою і фольгою. Посипте бекон цукром.
2. Запікайте бекон в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.
3. Тим часом змішайте майонез з порошком чилі і часниковим порошком.
4. Вимийте листя салату, наріжте кружальцями томати.
5. На сковороді обсмажте яйця, кожне окремо, збережіть рідкий жовток.
6. Наріжте булки навпіл і викладіть зрізом догори, змастіть кожну частину майонезом.
7. Викладіть на кожну половинку булки листочок салату, скибочку томата, яйце і скибочку бекону, розділивши його на 2 частини.
8. Накрийте все залишилися половинками булок і притисніть. Подавайте бургер відразу.