Бургер з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати бургер з яйцем, істинно чоловічий ситний варіант швидкого сніданку, Котрий, до того ж, вельми корисний. Такий бургер дасть достатньо енергії на довгий час.
Такий бургер відмінно підійде в якості ситного перекусу або сніданку, так як котлета з фаршу з яйцем виходить дуже калорійною. Фарш для приготування такого бургера можна підготувати заздалегідь, щоб вранці всього лише посмажити котлету і швидко скласти бутерброд. Як доповнення можна використовувати будь-які овочі і зелень. Рекомендую вам взяти побільше овочів, якщо котлета з яловичого фаршу. Обов'язково приготуйте такий бургер на сніданок, порадуйте себе і близьких!
- Булочка для сендвіча - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Фарш - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Соус - За смаком
- Свіжі овочі - 3-4 штук
1. Для приготування бургера необхідно спочатку приготувати котлети. Для цього змішайте фарш з дрібно нарізаною цибулею і одним яйцем, посоліть і поперчіть за смаком.
2. Сформуйте з фаршу велике кільце так, щоб потім можна було вилити в середину каблучки яйце. Обсмажте кільце з обох боків на олії.
3. Далі додайте яйце і знову обсмажити з двох сторін. Зверху викладіть пластинку сиру.
4. Підготуйте булку: трохи підсушіть її на сковороді. Для цього розріжте її навпіл, одну частину змастіть гострим соусом і посипте дрібно нарізаною цибулею, на другу частину викладіть кілька часточок помідора, огірка, болгарського перцю і листок салату.
5. На нижню частину булки викладіть котлету і прикрийте її овочевий часточкою. Смачного!