Рецепт Брусничний соус до м'яса без вина фото

Брусничний соус до м'яса без вина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Брусниця
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Зазвичай соуси з ягід приготувати можна з додаванням вина. Але якщо спиртного будинку не тримайте, рекомендую цей простий рецепт брусничного соусу до м'яса без вина. Не менш смачно і соковито вийде!

Опис приготування:

Дуже люблю робити цей брусничний соус до м'яса без вина в домашніх умовах. Виходить відмінний соус, терпкуватий, але до м'яса підходить відмінно! До речі, в цьому соусі м'ясо можна маринувати. Рекомендую!

  • Вода - 70 мілілітрів
  • Цукор - 50 грам
  • Імбир тертий свіжий - 1 Чайна ложка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 щіпка
брусничний соус до м'яса без вина - фото крок 1
1. Доводимо до кипіння воду з цукром, щоб цукор розчинився. Потім додамо брусницю і варимо хвилин десять, поки ягоди не розм'якнуть.
брусничний соус до м'яса без вина - фото крок 2
2. Відразу додамо інші інгредієнти і перемішаємо. Чекаємо, поки настоїться і охолоне. Деякі ягідки можна трохи придушити товкачем, якщо любите соуси-пюре.
брусничний соус до м'яса без вина - фото крок 3
3. Готово!

Схожі рецепти