Брусничний соус до м'яса без вина
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай соуси з ягід приготувати можна з додаванням вина. Але якщо спиртного будинку не тримайте, рекомендую цей простий рецепт брусничного соусу до м'яса без вина. Не менш смачно і соковито вийде!
Дуже люблю робити цей брусничний соус до м'яса без вина в домашніх умовах. Виходить відмінний соус, терпкуватий, але до м'яса підходить відмінно! До речі, в цьому соусі м'ясо можна маринувати. Рекомендую!
- Вода - 70 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Імбир тертий свіжий - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 щіпка
1. Доводимо до кипіння воду з цукром, щоб цукор розчинився. Потім додамо брусницю і варимо хвилин десять, поки ягоди не розм'якнуть.
2. Відразу додамо інші інгредієнти і перемішаємо. Чекаємо, поки настоїться і охолоне. Деякі ягідки можна трохи придушити товкачем, якщо любите соуси-пюре.
3. Готово!