Рецепт Брусничний соус до м'яса фото

Брусничний соус до м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди, Брусниця
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Соуси, До м'яса

Рецепт брусничного соусу до м'яса дуже простий. Впевнена, він вам сподобається. Кислуватий і терпка, брусниця відмінно підкреслить смак стейка або відбивних. Спробуйте!

Хочу розповісти, як приготувати брусничний соус до м'яса. Кислуватий і напівсолодкий, він завершується акцентом гострого перцю чилі. Рекомендую!

  • Брусниця - 1 Склянка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 0.5 чайних ложки
  • Імбир - За смаком
  • Бадьян - За смаком
  • Аніс - За смаком
  • Вино - 50 мілілітрів
  • Перець чилі - 1 щіпка
брусничний соус до м'яса - фото крок 1
1. Ягоди моєму, даємо обсохнути і закидаємо в сотейник. Засипаємо цукор і додаємо спеції. Трохи придушимо ягоди товкачиком і чекаємо, щоб пустили сік на маленькому вогні.
брусничний соус до м'яса - фото крок 2
2. Вливаємо вино і на маленькому вогні кип'ятимо 10 хвилин, щоб трохи загус соус.
брусничний соус до м'яса - фото крок 3
3. От і все! Смачний соус готовий!

Схожі рецепти