Брусничний соус до м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт брусничного соусу до м'яса дуже простий. Впевнена, він вам сподобається. Кислуватий і терпка, брусниця відмінно підкреслить смак стейка або відбивних. Спробуйте!
Хочу розповісти, як приготувати брусничний соус до м'яса. Кислуватий і напівсолодкий, він завершується акцентом гострого перцю чилі. Рекомендую!
- Брусниця - 1 Склянка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки
- Імбир - За смаком
- Бадьян - За смаком
- Аніс - За смаком
- Вино - 50 мілілітрів
- Перець чилі - 1 щіпка
1. Ягоди моєму, даємо обсохнути і закидаємо в сотейник. Засипаємо цукор і додаємо спеції. Трохи придушимо ягоди товкачиком і чекаємо, щоб пустили сік на маленькому вогні.
2. Вливаємо вино і на маленькому вогні кип'ятимо 10 хвилин, щоб трохи загус соус.
3. От і все! Смачний соус готовий!