Брусничний соус до м'яса 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Рецепт брусничного соусу до м'яса дуже простий. Впевнена, він вам сподобається. Кислуватий і терпка, брусниця відмінно підкреслить смак стейка або відбивних. Спробуйте!
Хочу розповісти, як приготувати брусничний соус до м'яса. Кислуватий і напівсолодкий, він завершується акцентом гострого перцю чилі. Рекомендую! 
- Брусниця - 1 Склянка
 - Цукор - 3 Ст. Ложки
 - Обкладинка - 0.5 чайних ложки
 - Імбир - За смаком
 - Бадьян - За смаком
 - Аніс - За смаком
 - Вино - 50 мілілітрів
 - Перець чилі - 1 щіпка
 

1. Ягоди моєму, даємо обсохнути і закидаємо в сотейник. Засипаємо цукор і додаємо спеції. Трохи придушимо ягоди товкачиком і чекаємо, щоб пустили сік на маленькому вогні.

2. Вливаємо вино і на маленькому вогні кип'ятимо 10 хвилин, щоб трохи загус соус.

3. От і все! Смачний соус готовий!