Рецепт Брусничний соус до індички фото

Брусничний соус до індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Брусниця
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Соуси

Розповім, як приготувати брусничний соус до індички. Цей соус кисло-солодкий, прекрасно підкреслює ніжний смак індички. Спробуйте, дуже вишукане поєднання, а готувати просто і швидко!

Цей брусничний соус до індички в домашніх умовах готується швидко і просто. З досвіду знаю, що соус з винограду найкраще підходить до рибі, а з журавлини - до стейку. Цей же соус ніби створений для птиці! Спробуйте!

  • Брусниця - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вино біле сухе - 4 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
брусничний соус до індички - фото крок 1
1. Ягоди добре промиємо, заливаємо водою і варимо до розм'якшення ягід. Воду зливаємо.
брусничний соус до індички - фото крок 2
2. Тепер ягоди розтираємо в пюре, поставки вина, цукор і спеції за смаком. Перемішаємо. На слабкому вогні доводимо пюре до кипіння, кип'ятимо 2 хвилини, знімаємо з вогню.
брусничний соус до індички - фото крок 3
3. Коли соус охолоне, можна подавати до індички! Смачного!

Схожі рецепти