Рецепт Соус для риби з вина, масла і каперсів фото

Соус для риби з вина, масла і каперсів
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Молочні продукти, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Соуси, До риби

Рецепт приготування соусу для риби з вина, масла і каперсів.

Кількість порцій: 10-12
  • Олія - 100 грам
  • Каперсами - 2-3 чайних ложок
  • Luk-salotų - 3-4 чайних ложок (середніх)
  • Свіжий кріп - - штук
  • Оливкова олія - - штук
  • Сіль, перець - - За смаком
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 1
Складові.
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 2
Почистіть і наріжте цибулю.
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 3
Розігрійте в каструлі для соусів 2 ç.l. Оливкового масла. І додайте цибулю.
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 4
Обсмажте цибулю на середньому вогні до м'якості і золотистого кольору (приблизно 12 хвилин).
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 5
Збільште вогонь і додайте 3 чашки вина.
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 6
Доведіть до кипіння і готуйте 15 хвилин, що б вино випарується.
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 7
Зменшіть вогонь, що б соус перестав кипіти. Потім, починайте додавати масло, по одній ложці, поки все масло не буде додано. Слідкуйте за тим що б соус не закипав, але був гарячий.
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 8
Злийте з каперсів воду і промийте їх, поріжте кріп, додайте все в соус. Посоліть і поперчіть за смаком.
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 9
Перемішайте соус і зніміть з плити.
соус для риби з вина, масла і каперсів - фото крок 10
Подавати гарячим. Смачного.

Схожі рецепти