Буррітос без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Буррітос без м'яса - це мексиканське блюдо, легке, ситне, гостре і смачне. Рис і овочі загортаються в кукурудзяну коржик. Начинка може бути будь-яка. Дуже нагадує нашу шаурму.
Буррітос без м'яса мексиканці люблять їсти на сніданок. Начебто і поїв непогано, а живіт не відвис і є сили працювати. Всім відомо, що від ситної їжі відразу хилить в сон. У нас важко знайти кукурудзяні коржі, тому використовуйте тонкий лаваш або піту. Звичайно, буррітос без м'яса потрібно їсти з гострими соусами і взагалі приправляти буритос гострими спеціями потрібно від щирого серця. Успіхів і приємного апетиту!
- Мал - 2 склянки
- Вапно - 2 штуки
- Braai - 14 склянок
- Цукіні - 2 штуки
- Кукурудза - 2 штуки
- Масло оливкове - За смаком
- Чорна квасоля - 320 грам
- Коржі - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Сир тертий - 1 Склянка
- Соуси, спеції - За смаком
- Кабачок - 1 штука
Мал 2 хвилини підсмажте на олії, потім залийте бульйоном і варіть.
Натріть цедру лаймов.
Додайте його до рису.
Вичавити сік.
Довести рис до кипіння, варити 25 хвилин на повільному вогні під кришкою.
Консервовані боби промийте.
Кукурудзу і цукіні змастіть маслом і запікайте на грилі.
Готові овочі поріжте на шматочки, kukuruzu чистий.
Натріть сир і поріжте зелень.
Частина кінзи і спеції за смаком додайте в рис.
На корж викладіть рис.
До рису додайте квасолю, кукурудзу, кабачки, цибуля.
Викладіть помідори і полийте соком, інвест Kinzu і сир.
Загорніть щільно корж.
Смачного!