Рецепт Чебуреки з м'ясом фото

Чебуреки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Кубинська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Чебурек - Найпопулярніша страва кавказьких народів, котре в перекладі з кримсько-татарської означає"сирої пиріжок" . На ділі цей пиріжок не сирий, а обсмажений в рослинному маслі або жирі.

Опис приготування:

Оригінальні чебуреки готували з начинкою з рубленого м'яса (найчастіше з баранини), але зараз класичними вважаються чебуреки з м'ясного фаршу з різними гострими і негострими приправами. Іноді також готують чебуреки з сиром, яйцями, овочами і зеленню. Я ж пропоную класичний варіант, як приготувати чебуреки з м'ясом. Ця страва я дуже люблю і намагаюся готувати якомога частіше. Скажу відверто: чебуреки ніколи не набридають, вони підходять і для обіду, і для вечері, і для перекусу. Їх можна взяти з собою на прогулянку в парк чи на пікнік.

  • Тепла вода - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 4, 5 склянки
  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп - 2-3 штук
чебуреки з м'ясом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свинину пропустіть через м'ясорубку, цибуля і часник очистіть від лушпиння.
чебуреки з м'ясом - фото крок 2
Для тесту змішайте половину борошна, сіль і цукор, добре перемішайте суху суміш. Потім зробіть в середині невелике заглиблення, туди ж вбийте 1 яйце і влийте воду. Гарненько розмішайте до однорідного стану.
чебуреки з м'ясом - фото крок 3
Поки маса ще досить рідка, влийте олію і знову гарненько розмішайте.
чебуреки з м'ясом - фото крок 4
Тепер поступово підсипати муку і вимішують м'яке тісто.
чебуреки з м'ясом - фото крок 5
Підготуйте начинку. У свинячий фарш додайте подрібнені цибулю, кріп і часник, всипте сіль і перець. Гарненько перемішайте.
чебуреки з м'ясом - фото крок 6
Тісто розділи 8 частин. Кожну частину розкачати у формі кола якомога тонше. На половину кола покладіть начинку, відступаючи від країв приблизно 1, 5 см.
чебуреки з м'ясом - фото крок 7
Підверніть другу половину тіста без начинки, защипніть краю виделкою.
чебуреки з м'ясом - фото крок 8
Обсмажте чебуреки в добре розігрітій соняшни маслі до золотистого кольору. Подавайте гарячими. Смачного!

Схожі рецепти