Соковиті чебуреки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочеться поділитися з вами рецептом, як приготувати соковиті чебуреки з м'ясом. Рецепт досить простий, проте чебуреки дійсно виходять дуже смачними!
Подавати їх можна з солодким чаєм на обід, діти закохаються в ці чебуреки також, як і дорослі. Дуже соковиті, з хрусткою скоринкою… Дуже смачно! Подавати чебуреки можна зі сметаною, з кетчупом або соєвим соусом.
- Борошно - 2 кілограма
- М'ясо з суміші баранини і яловичини - 1, 2 кілограма
- Цибуля, зелень, сіль, перець - За смаком
- Вода - 700 мілілітрів
- Курдючне сало - 400 грам
1
Просійте борошно на робочу поверхню так, щоб вийшла гірка.
2
В середині зробіть поглиблення, влийте воду. Вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не візьме в себе всю воду (її ми будемо додавати невеликими порціями). Коли тісто стане м'яким і еластичним, це означає, що воно готове. Загортаємо його в плівку і прибираємо на одну годину.
3
На робочу поверхню викладіть яловичину, баранину і курдючное сало.
4
Ретельно порубати все ножем дрібно, додайте в разі потреби воду, рубаний лук, спеції.
5
Отщіпніте невеликий шматочок тесту, тонко розкачати, викладіть начинку і сформуйте чебуреки.
6
Обсмажте чебуреки у великій кількості масла на розпеченій сковороді до золотистого кольору.
7
Смачного!