Соковиті чебуреки з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Привіт Якщо ви любите чебуреки і завжди хотіли дізнатися, як приготувати тісто для них, тоді цей рецепт вам точно допоможе. Чебуреки вийдуть пишними, соковитими і дуже смачними.
Відмінні чебуреки, які безсумнівно сподобаються всій вашій родині. Тісто пишне, готується дуже легко. Завдяки додаванню бульйону, фарш виходить соковитим і дуже ароматним. Рекомендую випробувати рецепт
- Борошно пшеничне - 2 кілограма (для тіста )
- Вода - 700 мілілітрів
- Баранина - 1200 грам (для фаршу )
- Курдючне сало - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець, петрушка, кріп - За смаком
1
Просіваємо борошно на стіл. В середині робимо поглиблення і заливаємо туди воду, додаємо сіль. Починаємо замішувати тісто. Вимішуємо до тих пір, поки воно не стане еластичним.
2
Загортаємо тісто в плівку і прибираємо в тепле місце на одну годину. Тим часом займемося приготуванням начинки.
3
Рубаємо м'ясо і сало на дрібні шматочки, додаємо рубаний лук, спеції, зелень, а також бульйон (склянка, два). Гарненько все перемішуємо. Якщо хочете, щоб фарш був ніжним, подрібніть його в блендері.
4
Тісто ділимо на кілька частин. Розкачуємо його в пласт, в серединку кладемо начинку і защипувати краю.
5
Обвалюють чебуреки в борошні. У фритюрі або в сковороді підігріваємо велика кількість масла і обсмажуємо чебуреки.
6
Коли вони стануть золотистими, це буде свідчити про їхню готовність. Чебуреки готові, смачного!