Соковиті чебуреки
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться побалувати себе не дуже корисною, але смачною і ситної їжею. На замітку хочу запропонувати вам нескладний варіант, як приготувати соковиті чебуреки в домашніх умовах. Спробувати варто
Фарш в начинці може бути абсолютно будь-яким: мікс свинини і яловичини або навіть курка, наприклад. Обов'язково додайте трохи води і достатню кількість цибулі, тоді чебуреки будуть по-справжньому соковитими. Секрет смачного тіста в додаванні горілки, обов'язково рекомендую використовувати її.
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(+ для смаження)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 склянки (приблизно)
- Фарш - 450 грам(+ вода)
- Цибулина - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Для приготування начинки з'єднайте подрібнену цибулю, пропустіть через м'ясорубку м'ясо, додайте сіль, перець, спеції за смаком. Ретельно перемішайте і влийте 3-4 ложки води (її можна підливати в разі потреби).
2. Тепер можна зайнятися тестом. З'єднайте молоко і яйця, збийте їх небагато. Додайте рослинне масло.
3. Влийте горілку.
4. Всипте сіль.
5. Додайте просіяне борошно.
6. Ретельно вимішайте.
7. Розділи 12-14 шматочків і тонко розкачати. Викладіть начинку і акуратно зліпите краю.
8. Викладіть на сковороду з рослинним маслом і смажте до рум'яної скоринки.
Подавайте гарячими.
Подавайте гарячими.