Рецепт Соковиті чебуреки фото

Соковиті чебуреки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 12-14
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Іноді хочеться побалувати себе не дуже корисною, але смачною і ситної їжею. На замітку хочу запропонувати вам нескладний варіант, як приготувати соковиті чебуреки в домашніх умовах. Спробувати варто

Опис приготування:

Фарш в начинці може бути абсолютно будь-яким: мікс свинини і яловичини або навіть курка, наприклад. Обов'язково додайте трохи води і достатню кількість цибулі, тоді чебуреки будуть по-справжньому соковитими. Секрет смачного тіста в додаванні горілки, обов'язково рекомендую використовувати її.

  • Яйце - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(+ для смаження)
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 3 склянки (приблизно)
  • Фарш - 450 грам(+ вода)
  • Цибулина - 2 штуки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
соковиті чебуреки - фото крок 1
1. Для приготування начинки з'єднайте подрібнену цибулю, пропустіть через м'ясорубку м'ясо, додайте сіль, перець, спеції за смаком. Ретельно перемішайте і влийте 3-4 ложки води (її можна підливати в разі потреби).
соковиті чебуреки - фото крок 2
2. Тепер можна зайнятися тестом. З'єднайте молоко і яйця, збийте їх небагато. Додайте рослинне масло.
соковиті чебуреки - фото крок 3
3. Влийте горілку.
соковиті чебуреки - фото крок 4
4. Всипте сіль.
соковиті чебуреки - фото крок 5
5. Додайте просіяне борошно.
соковиті чебуреки - фото крок 6
6. Ретельно вимішайте.
соковиті чебуреки - фото крок 7
7. Розділи 12-14 шматочків і тонко розкачати. Викладіть начинку і акуратно зліпите краю.
соковиті чебуреки - фото крок 8
8. Викладіть на сковороду з рослинним маслом і смажте до рум'яної скоринки.
Подавайте гарячими.

Схожі рецепти