Смачні чебуреки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви при згадці про чебуреках кривите ніс, ймовірно, ми про різне ласощах говоримо, тому що від домашніх чебуреків відірватися неможливо! розповідаю, як приготувати смачні чебуреки з м'ясом!
Розповім, як приготувати смачні чебуреки з м'ясом! смачні, ситні, вони вам точно припадуть до душі! Рекомендую цей рецепт всім тим, хто без поняття, чим порадувати домочадців: ніби все вже вивчено, все випробувано… Але ж ні, є ще такі страви, які готуються нашими господарочками чомусь дуже рідко. Давайте виправляти це непорозуміння!
- Фарш - 600 грам (свинячо-яловичий)
- Борошно - 4 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Бульйон - 1 Склянка
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Ось такі нам знадобляться інгредієнти.
2. Для тесту просеем борошно, додамо масло, воду і трохи спецій, перемішаємо до однорідності, а потім вводимо одне яйце. Перемішаємо до однорідності.
3. Для начинки додамо до фаршу бульйон, подрібнену цибулю і спеції. Ділимо тісто на однакові шматочки, кожен розкачати, як на фото, викладаємо начинку і ліпимо чебуреки.
4. Обсмажити у фритюрі тепер кожен чебурек до рум'яності. Готово!