Смачні чебуреки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати смачні чебуреки. Рецепт їх приготування досить простий, вам не буде потрібно багато часу і зусиль. Приступимо!
Приготувавши ці чебуреки ви точно залишитеся задоволені. Саме такою стравою можна сміливо нагодувати всю сім'ю. Як можна помітити, рецепт не зовсім звичайний, завдяки цьому блюдо розкривається по-новому. Подавати чебуреки слід гарячими зі сметаною, часниковим або томатним соусом.
- Яйця - 1 штука (тісто)
- Борошно - 2 склянки
- Тепла вода - 0, 5 склянки
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Базилік - 1 щіпка
- Сіль, перець - За смаком
- Баранина - 200 грам (начинка )
- Бринза - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - 0 За смаком
Розчиняємо мед і дріжджі в теплій воді. Просіваємо борошно, змішуємо з дріжджами, вбиваємо яйце і додаємо рослинне масло. Вимішуємо тісто.
Тісто накриваємо рушником і залишаємо на 10 хвилин.
М'ясо баранини гарненько промиваємо, обсушуємо, видаляємо жилки. Рубаємо на дрібні шматочки.
Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю.
Нарізаємо бринзу.
З'єднуємо цибулю, бринзу і м'ясо, додаємо спеції і перемішуємо.
Testo частка на 6 частин, розгортаємо в формі кола кожну і викладаємо на половинку тесту начинку.
Накриваємо начинку другою половиною тіста, zashtipиvaem кінець chebureka. На розпеченій сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо чебуреки з обох сторін до золотистої скоринки.
Чебуреки готові, смачного!