Кубинський сендвіч
(покроковий рецепт з фото)
Кубинський сендвіч - м'ясної, великий і смачно. Треба мати на увазі, що на його приготування у вас піде не менше чотирьох годин. Але цей сендвіч того варто! У його склад входить свинина, спеції і овочі.
Кубинський сендвіч порадує любителів щільних перекусів. Ніжне м'ясо відмінно поєднується з майонезно-часниковим соусом і солодкість смаженої цибулі. А болгарський перчик цього сендвіч додасть свіжості.
- Свинина - 2 кілограма
- Апельсиновий сік свіжовичавлений - 2 склянки
- Вапно - 3 штуки
- Часник - 9 зубчиків(3 зубчики - в майонезний соус)
- Цибулина - 3 штуки(1 цибулина - в маринад )
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Петрушка подрібнена - 2 Ст. Ложки
- Багет - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Сир, нарізка - 8 скибочок
- Майонез - 1 Склянка
1. Приготуйте всі продукти для маринаду - апельсиновий сік, лайми, 6 зубчиків часнику, одну цибулину, сіль, перець, петрушку.
2. Шматок свинини викладіть в миску з апельсиновим соком.
3. Додайте до свинини очищені та подрібнені цибулю і часник.
4. Додати сіль, поперчіть, додайте подрібнену петрушку і сік лайм. Маринуватися свинина повинна 12-24 годину.
5. Через 12 годин свинину з маринадом, знявши шматочки цибулі і часнику, помістіть в форму для запікання. Запікайте в духовці при температурі 120 градусів протягом трьох годин.
6. Готове м'ясо роздробити виделкою, виберіть кістка, залиште свинину в соку на хвилин 20.
7. Поки м'ясо відпочиває, наріжте цибулю великими півкільцями і обсмажте до м'якості на маслі.
8. Майонез змішайте з подрібненим часником (три зубчики), сюди ж можна додати трохи подрібненої петрушки. Багет розріжте наполовину.
9. Одну половинку багета змастіть соусом з майонезу і часнику, туди ж викладіть скибочки сиру. На іншу половинку викладіть нарізану кружечками болгарський перець, м'ясо з соком і смажену цибулю.
10. Обидві частини складіть в один кубинський сендвіч. Розріжте наполовину.
11. Кубинський сендвіч готовий! Смачного!