Рецепт Кубинський сендвіч фото

Кубинський сендвіч
(покроковий рецепт з фото)

Кубинська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На полуденок
Бургери, Бутерброди

Кубинський сендвіч - м'ясної, великий і смачно. Треба мати на увазі, що на його приготування у вас піде не менше чотирьох годин. Але цей сендвіч того варто! У його склад входить свинина, спеції і овочі.

Кубинський сендвіч порадує любителів щільних перекусів. Ніжне м'ясо відмінно поєднується з майонезно-часниковим соусом і солодкість смаженої цибулі. А болгарський перчик цього сендвіч додасть свіжості.

  • Свинина - 2 кілограма
  • Апельсиновий сік свіжовичавлений - 2 склянки
  • Вапно - 3 штуки
  • Часник - 9 зубчиків(3 зубчики - в майонезний соус)
  • Цибулина - 3 штуки(1 цибулина - в маринад )
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка подрібнена - 2 Ст. Ложки
  • Багет - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Сир, нарізка - 8 скибочок
  • Майонез - 1 Склянка
кубинський сендвіч - фото крок 1
1. Приготуйте всі продукти для маринаду - апельсиновий сік, лайми, 6 зубчиків часнику, одну цибулину, сіль, перець, петрушку.
кубинський сендвіч - фото крок 2
2. Шматок свинини викладіть в миску з апельсиновим соком.
кубинський сендвіч - фото крок 3
3. Додайте до свинини очищені та подрібнені цибулю і часник.
кубинський сендвіч - фото крок 4
4. Додати сіль, поперчіть, додайте подрібнену петрушку і сік лайм. Маринуватися свинина повинна 12-24 годину.
кубинський сендвіч - фото крок 5
5. Через 12 годин свинину з маринадом, знявши шматочки цибулі і часнику, помістіть в форму для запікання. Запікайте в духовці при температурі 120 градусів протягом трьох годин.
кубинський сендвіч - фото крок 6
6. Готове м'ясо роздробити виделкою, виберіть кістка, залиште свинину в соку на хвилин 20.
кубинський сендвіч - фото крок 7
7. Поки м'ясо відпочиває, наріжте цибулю великими півкільцями і обсмажте до м'якості на маслі.
кубинський сендвіч - фото крок 8
8. Майонез змішайте з подрібненим часником (три зубчики), сюди ж можна додати трохи подрібненої петрушки. Багет розріжте наполовину.
кубинський сендвіч - фото крок 9
9. Одну половинку багета змастіть соусом з майонезу і часнику, туди ж викладіть скибочки сиру. На іншу половинку викладіть нарізану кружечками болгарський перець, м'ясо з соком і смажену цибулю.
кубинський сендвіч - фото крок 10
10. Обидві частини складіть в один кубинський сендвіч. Розріжте наполовину.
кубинський сендвіч - фото крок 11
11. Кубинський сендвіч готовий! Смачного!

Схожі рецепти