Салат «кубинський»
(покроковий рецепт з фото)
Теплий салат з овочів і курячої грудки. Дуже ситно, смачний і ароматний! Якщо ви як раз думаєте, що приготувати на обід або вечерю, то запрошую поглянути на рецепт!
Крім запропонованих овочів, в салат відмінно впишеться молодий кабачок або цукіні. З прянощів - часник. Ну а якщо ви любитель спецій, то сміливо додавайте їх в цей теплий салат! Вийде надзвичайно смачно! А як приготувати салат "кубинський", я розповім в покроковому рецепті.
- Куряча грудка - 1 штука (філе)
- Баклажан - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі основні інгредієнти.
Баклажан помийте, наріжте досить крупно і посоліть. Залиште на 20-30 хвилин. Потім виділилася вологу злийте. Якщо багато солі, промийте та висушіть.
Курячі грудки обсмажте на оливковій олії до готовності, потім додайте нарізану цибулю. Смажте ще 2-3 хвилини.
Далі додаємо підготовлений баклажан і якщо є - кабачок. Вливаємо соєвий соус. Обсмажуємо 7-10 хвилин, помішуючи.
Додайте нарізаний перець. Смажте ще 3-4 хвилини.
В останню чергу додаємо помідор і зелень, при бажанні часник. roza_ker 3-4 хвилини, солимо і перчимо до смаку.
Смачного!