«Xarco» більше кубинський
(покроковий рецепт з фото)
Одну дуже цікаву варіацію знаменитого кавказького супчика хочу показати вам. Він наваристий, дуже апетитний і ситний, ароматний і пікантний. Неможливо пройти повз такого рецепта, згодні?
Розповім вам, як приготувати "харчо" більше кубинський. На відміну від оригінального рецепта, тут присутні картопля, свіжі сливи, а також морква. Що стосується спецій, то ви можете додавати ті, що вам більше до душі.
Суп виходить досить густим, так що відмінно підходить на обід для всієї родини.
- Яловичина - 700-800 грам
- Мал - 1 Склянка
- Зливи - 4-6 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Помідори - 3-4 штук
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, цукор, чебрець, шафран, хміль-сунелі)
- Зелень - За смаком(Braai, петрушка, кріп)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Яловичину вимийте, наріжте невеликими кубиками і викладіть в каструлю. Залийте водою і після закипання варіть близько години, знімаючи піну. Десь в середині процесу посоліть бульйон за смаком.
2
Очистіть і наріжте картоплю, промийте рис. Викладіть їх в каструлю з м'ясом і варіть на середньому вогні хвилин 10.
3
На сковороді з вершковим маслом обсмажте до прозорості нарізану цибулю. Додайте терту моркву і смажте ще хвилини 3-4, помішуючи.
4
Туди ж викладіть нарізані дрібно помідори.
5
Видаліть шкірку і кісточки у слив, подрібніть м'якоть ножем або в блендері. Додайте до овочів. Смажте ще пару хвилин.
6
На сковороду додайте дрібку солі і цукру, трохи спецій. Викладіть подрібнені горіхи, перемішайте.
Зніміть з вогню і викладіть заправку в каструлю.
Зніміть з вогню і викладіть заправку в каструлю.
7
Проваріть на повільному вогні хвилин 5. Додайте часник, ще спецій і при необхідності сіль.
8
В кінці додайте подрібнену зелень, зніміть з вогню і залиште під кришкою ще на півгодини перед подачею.