Рецепт Китайчі більше українські фото

Китайчі більше українські
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Овочі, Птах, Курка, Гриби, Білі гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Чинахи готують і в Україні і в інших країнах (грузія, Абхазія). Український варіант страви відрізняється видом грибів і незвичайної підливою.

Кількість порцій: 4
  • Картопля - 5 штук
  • Куряче м'ясо - 500 грам (немає файлу)
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Білі гриби - 100 грам (сушені)
  • Томатний соус - За смаком (або томатний сік)
  • Сіль, перець, гострий перець, паприка сушена - За смаком
китайчі більше українські - фото крок 1
Моркву натріть на терку.
китайчі більше українські - фото крок 2
Ріпчасту цибулю наріжте кубиками.
китайчі більше українські - фото крок 3
Куряче м'ясо наріжте невеликими шматочками.
китайчі більше українські - фото крок 4
Змішайте м'ясо курки з сіллю і спеціями. Перемішайте. Розігрійте сковороду з маслом, обсмажте м'ясо з усіх боків.
китайчі більше українські - фото крок 5
Обсмажене м'ясо розкладіть по горщикам.
китайчі більше українські - фото крок 6
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
китайчі більше українські - фото крок 7
Поки цибуля смажиться, очистіть і наріжте кубиками картоплю.
китайчі більше українські - фото крок 8
До цибулі додайте моркву, обсмажте все разом.
китайчі більше українські - фото крок 9
У горщик, на м'ясо, викладаємо нарізану картоплю з розрахунку 1, 5-2 картоплину на 1 горщик.
китайчі більше українські - фото крок 10
Зверху на картоплю викладіть зажарку.
китайчі більше українські - фото крок 11
Білі гриби замочіть в окропі на 20 хвилин. Потім вийміть з настою. Промийте самі гриби під проточною водою. Залийте окропом і відварити (10-15 хвилин).
китайчі більше українські - фото крок 12
Нарізаємо гриби і викладаємо в кожен горщик.
китайчі більше українські - фото крок 13
Грибний настій процідіть через марлю. Змішайте з томатною пастою або томатним соком. В отриману рідину додайте сіль, спеції (чинахи досить гостре блюдо). Поставте рідина на вогонь, дайте закипіти. Киплячою рідиною залийте горщики так, щоб рівень води був вище рівня продуктів.
китайчі більше українські - фото крок 14
Поставте закриті горщики в духовку, запікайте близько 1, 5-2 годин при 200 градусах до готовності картоплі.

Схожі рецепти