Рецепт Галушки українські фото

Галушки українські
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід
Гарячі страви , Галушки
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.

Якщо ви хочете смачно нагодувати свою сім'ю і затратити при цьому мінімум часу і продуктів - то цей рецепт для вас. Це смачно! Може бути і самостійною стравою і гарніром до будь-якого м'яса.

Опис приготування:

Цей дуже простий рецепт українських галушок виручав мене не раз. З тестом я дружу, мука, цибуля і яйця завжди є в будинку. Мінімум часу - і ситне блюдо на столі. Українські галушки можна варити з картоплею, можна і без. Їх можна їсти з молоком і просто посипавши цукром (як їла моя дочка років до 10). Можна подавати до столу як самостійне блюдо, а можна і як гарнір до м'яса і овочів. Все залежить від вашого смаку і бажання. Користуйтеся рецептом приготування українських галушок з фото і все у вас вийде смачно. Смачного!

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 150 грам(100 грам для тіста, 50 грам - для смаження цибулі)
  • Вода - 1/2 склянки
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки(1-2 щіпки для тесту, решту солі додати в воду при варінні галушок)
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
галушки українські - фото крок 1
Чистим картофель, нарізаємо невеликими кубиками і ставимо варити в підсоленій воді.
галушки українські - фото крок 2
Просіваємо борошно, додаємо в неї яйця, воду, сіль і розтоплене масло. Замішуємо некруте тісто. Формуємо з тіста невеликі ковбаски.
галушки українські - фото крок 3
Коли картопля проварити хвилин 10, нарізаємо ковбаски з тіста на акуратні шматочки і опускаємо майбутні галушки до картоплі. Варимо до готовності хвилин 10-12.
галушки українські - фото крок 4
Чистий цибулю, нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі. Щоб вийшов красивий золотистий колір, цибуля можна присипати дрібкою цукру. Готовий лук солимо і перчимо до смаку.
галушки українські - фото крок 5
Готові галушки і картопля відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся рідина.
галушки українські - фото крок 6
Змішуємо галушки з підсмаженою цибулею. Можна додати і сметани:) Подаємо на стіл гаряченькими.

Схожі рецепти