Українські галушки
(покроковий рецепт з фото)
Галушки або галушки - це прості борошняні вироби, які ми звикли бачити в якості доповнення до наваристим супів. Але їх можна подавати і як гарнір. Тільки прочитайте мій рецепт.
У цьому виді блюдо більше схоже на макаронні вироби, але все-таки до свого смаку і формою. Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати українські галушки зі смаженою цибулею. До них буде доречно подати курочку з грибами і котлети. Не забудьте і про сметані із зеленню, і, звичайно, додавайте їх в супи.
- Борошно - 400 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 3-4 штук
- Маргарин - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
У сотейнику розчиніть маргарин з водою і сіллю.
Потім до рідини просійте борошно. Швидко замішайте еластичне тісто.
Потім до тесту додайте по черзі яйця. Текстура повинна стати такою, щоб масу можна було зачерпувати ложкою.
Закип'ятіть воду в каструлі. Надішліть в окріп галушки, зачерпнувши їх ложками і потім просто кинувши у воду. Варіть галушки 4-5 хвилин.
Обсмажте дрібно нарізану цибулю в маслі. Додайте його до гарячих галушками. Все готово! Смачного!