Рецепт Українські галушки фото

Українські галушки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Галушки або галушки - це прості борошняні вироби, які ми звикли бачити в якості доповнення до наваристим супів. Але їх можна подавати і як гарнір. Тільки прочитайте мій рецепт.

Опис приготування:

У цьому виді блюдо більше схоже на макаронні вироби, але все-таки до свого смаку і формою. Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати українські галушки зі смаженою цибулею. До них буде доречно подати курочку з грибами і котлети. Не забудьте і про сметані із зеленню, і, звичайно, додавайте їх в супи.

  • Борошно - 400 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 3-4 штук
  • Маргарин - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
українські галушки - фото крок 1
У сотейнику розчиніть маргарин з водою і сіллю.
українські галушки - фото крок 2
Потім до рідини просійте борошно. Швидко замішайте еластичне тісто.
українські галушки - фото крок 3
Потім до тесту додайте по черзі яйця. Текстура повинна стати такою, щоб масу можна було зачерпувати ложкою.
українські галушки - фото крок 4
Закип'ятіть воду в каструлі. Надішліть в окріп галушки, зачерпнувши їх ложками і потім просто кинувши у воду. Варіть галушки 4-5 хвилин.
українські галушки - фото крок 5
Обсмажте дрібно нарізану цибулю в маслі. Додайте його до гарячих галушками. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти