Арабська сендвіч
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування східної закуски з м'ясом, овочами і зеленню в Лаваші.
Кількість порцій: 4-5
- Яловичина - 1/2 кілограма
- Червона цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Запашний перець - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Гвоздика - 1/4 чайних ложки
- Сіль і перець - - За смаком
- Червона цибуля - 3 штуки (нарізати клинами)
- Помідори - 3-4 штук (нарізати клинами)
- Соус тахині - - За смаком
- Лаваш - 4-5 штук
Почнемо з маринування м'яса. Дрібно нарізаємо цибулю, часник. Змішуємо часник, цибуля, оцет і оливкове масло в глибокій мисці.
Кладемо м'ясо, заправляємо спеціями (обкладинка, Гвоздика, перець і т.Д.).
Ретельно перемішуємо.
Прибираємо м'ясо в холодильник на ніч. Нарізаємо помідори, додаємо сіль, перець і оливкове масло (2 ст. Л.).
Гарненько перемішуємо. Викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 240 C протягом 30-40 хвилин.
Нарізати цибулю в глибоку миску, посолити, поперчити і додати оливкове масло.
Перемішати, викласти на деко, запікати протягом 10-15 хвилин.
Змішати запечений цибулю з соусом.
М'ясо обсмажити в маринаді на сковороді або запекти в духовці. Як Вам найбільше подобається.
Тепер всі інгредієнти для закуски готові.
Розкласти інгредієнти на Лаваші шарами і загорнути. Смачного!