Салат «Арабська»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "арабська" - це дуже смачна страва, яке відмінно підійде як для звичайного сімейного вечері, так і урізноманітнює ваш святковий стіл.
Салат "арабська" припаде до смаку любителям ситних і оригінальних страв. Для приготування такого салату знадобляться прості і доступні інгредієнти. Готується він досить швидко і просто. Арабська салат дуже сподобається чоловікам, адже він здатний забезпечити ситістю на довгий час. Окрім того, що такий салат виходить дуже смачний, він ще і виглядає дуже цікаво, тому буде мати гарний вигляд на святковому столі.
- Куряче філе - 150 грам
- Капуста білокачанна - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Картопля - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки відваріть го готовності і дайте їй повністю охолонути. Яйця варіть в солоній воді 7-8 хвилин і залийте крижаною водою. Картопля очистіть, наріжте довгими смужками і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
Сервіровки кільце викладіть на тарілку. Нижній шар зробіть з половини картоплі і змастіть його невеликою кількістю майонезу.
Зверху картоплі викладіть дрібно натерті яйця.
Зробіть сітку з майонезу.
Наріжте куряче філе маленькими шматочками, викладіть зверху яйця, трохи посоліть і змастіть майонезом.
Зверху курки зробіть шар з дрібно нарізаної капусти.
Верхній шар зробіть з решти половини картоплі.
Салат "арабська" готовий. Смачного!