Арабська хліб

Арабська хліб
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Арабська хліб під назвою "; Піта" я вперше спробувала багато років назад, як це не дивно, в Парижі. З тих пір давно навчилася пекти його сама і хочу поділитися тут своїм рецептом.

опис приготування:

Приготувати арабська хліб "; Піта" дуже просто, дивіться покрокову інструкцію до рецептом і виконуйте рекомендації, особливо важливе дотримання пропорцій і температурного режиму. Навіть якщо коржик не сильно роздулася при випічці, що може трапитися від нерівномірного прогріву духовки, в ній все одно утворюється той самий "; кишеню ";, але, втім, і без цього, коржик дуже смачна.

  • борошно— 360 грам
  • вода— 240 грам
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1-1,5  чайних ложки(без гірки)
  • дріжджі— 1 Ст. ложка(швидкодіючі)
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
Арабська хліб - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Арабська хліб - фото крок 2 Теплу воду розділіть на дві частини, в одну додайте сіль, в іншу частину всипте дріжджі і цукор, розмішайте до розчинення інгредієнтів.

Арабська хліб - фото крок 3 У ємність для замішування тіста просійте борошно.

Арабська хліб - фото крок 4 Зробіть в борошні поглиблення, влийте вміст обох мисок, змішайте з борошном.

Арабська хліб - фото крок 5 Додайте оливкову олію, замісіть тісто, добре вимісити його руками.

Арабська хліб - фото крок 6 Змастіть тісто залишками оливкового масла.

Арабська хліб - фото крок 7 Накрийте тісто серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1 час.

Арабська хліб - фото крок 8 Через годину розділіть тісто на 10 рівних частин, подкатайте в кулю, накрийте харчовою плівкою і дайте расстойку 30 хвилин.

Арабська хліб - фото крок 9 Заздалегідь включіть її на розігрів, разом з листом, щоб вони добре прогрілися перед випічкою. Розкачайте тісто в корж діаметром 12-15 сантиметрів.

Арабська хліб - фото крок 10 Викладіть коржі на лист для випічки, поставте випікатися при температурі 200 градусів на 10 хвилин.

Арабська хліб - фото крок 11 Діставайте з духовки одну партію коржів і відразу ж відправляйте випікатися іншу партію.

Арабська хліб - фото крок 12 При випічці хліба, в ньому утворюється порожнина "; кишеню ";, який можна розрізати і вкласти всередину різні наповнювачі — соуси, салати, гумус, зелень, та що завгодно, виходить дуже смачно.

Схожі рецепти

Арабська шаурма

Арабська шаурма

Шаурму, на сьогоднішній день, вживають у всьому світі. Також є безліч варіацій цієї страви. Цей рецепт поєднує в собі традиційні "; арабські" інгредієнти і кілька новинок від мене особисто =) опис приготування: Це класичний рецепт приготування арабської шаурми. Як основа використовується тонки...

читати далі
Арабська сендвіч

Арабська сендвіч

Рецепт приготування східної закуски з м'ясом, овочами і зеленню в Лаваші. кількість порцій: 4-5 яловичина— 1/2 кілограма Червона цибуля— 1 штука часник— 2 зубчики обкладинка— 1 Чайна ложка запашний перець— 1 Чайна ложка мускатний горіх— 1/4 чайних ложки Гвоздика— 1/4 чайних ложки сіль і перець—...

читати далі
Салат «Арабська»

Салат «Арабська»

Салат "; Арабська" — це дуже смачна страва, яке відмінно підійде як для звичайного сімейного вечері, так і урізноманітнює ваш святковий стіл. опис приготування: Салат "; Арабська" припаде до смаку любителям ситних і оригінальних страв. Для приготування такого салату знадобляться прості і досту...

читати далі
Салат з баклажанів арабська

Салат з баклажанів арабська

Салат з баклажанів арабська готується з кунжутної пастою. Це дуже смачне і корисне легке блюдо подається як закуска. Я часто роблю його в сезон дозрівання баклажанів. рекомендую спробувати. опис приготування: Салат з баклажанів арабська заправляється кунжутної пастою, яку готують з кунжуту, со...

читати далі
Торт «Арабська ніч»

Торт «Арабська ніч»

Любіть солодощі з присмаком Сходу? Тоді обов'язково спробуйте цей простий рецепт торта "; Арабська ніч ";. Дуже смачне фінікове ласощі обов'язково буде вам до смаку. опис приготування: Рецепт приготування торта "; Арабська ніч" цілком може підійти не тільки для чаювання, але і для святкового с...

читати далі