Паста шоколадна «Арабська ніч».
(покроковий рецепт з фото)
Цю пасту можна використовувати як крем для тортів, тістечок або просто намазувати на хліб, але найсмачніше є просто ложками :).
Кількість порцій: 12
- Молоко - 1 літр
- Цукор Місталь - 1 Склянка
- Какао - 100 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Борошно - 100 грам
- Вершкове масло - 150 грам
1. Підготувати інгредієнти.
2. Молоко закип'ятити.
3. Змішати какао, цукор, ванілін і борошно.
4. У кипляче молоко всипати тонкою цівкою суміш. Перемішувати інтенсивно, щоб не було грудочок. Не турбуйтеся, якщо вони з'являться, блендер допоможе Вам від них позбудеться
5. Варити до загустіння. Відключити плиту. Додати масло, розмішати добре.
6. Якщо залишилися грудочки, використовуйте погружной блендер, він ще створить додатковий обсяг.
Паста ближче.