Рецепт Паста шоколадна «Арабська ніч». фото

Паста шоколадна «Арабська ніч».
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Молочні продукти, Шоколад, Молоко
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, Для дітей, На природу, На сніданок
Десерти

Цю пасту можна використовувати як крем для тортів, тістечок або просто намазувати на хліб, але найсмачніше є просто ложками :).

Кількість порцій: 12
  • Молоко - 1 літр
  • Цукор Місталь - 1 Склянка
  • Какао - 100 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Борошно - 100 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
паста шоколадна
1. Підготувати інгредієнти.
паста шоколадна
2. Молоко закип'ятити.
паста шоколадна
3. Змішати какао, цукор, ванілін і борошно.
паста шоколадна
4. У кипляче молоко всипати тонкою цівкою суміш. Перемішувати інтенсивно, щоб не було грудочок. Не турбуйтеся, якщо вони з'являться, блендер допоможе Вам від них позбудеться
паста шоколадна
5. Варити до загустіння. Відключити плиту. Додати масло, розмішати добре.
паста шоколадна
6. Якщо залишилися грудочки, використовуйте погружной блендер, він ще створить додатковий обсяг.

Паста ближче.

Схожі рецепти