Kubis
(покроковий рецепт з фото)
Kubis - традиційна випічка кримських татар. Це смачний пиріг з начинкою з баранячого м'яса, цибулі та спецій. Бувають і інші різновиди цієї випічки. Але сьогодні давайте спробуємо саме таку!
Прекрасне блюдо, яке можна готувати на обід або вечерю. Крім того, кубите можна брати з собою на пікнік або на прогулянку. Випічка виходить дуже ситної за рахунок щільного тіста і ситної баранячої начинки. Тепер і ви знаєте, як приготувати справжній кубите!
- Баранина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Баранячий жир - 200 грам(kurdyuk)
- Борошно - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Кмин - За смаком
Нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю.
Баранину найкраще перекрутити в м'ясорубці, щоб вийшов фарш.
Змішайте баранину з цибулею, сіллю і спеціями за смаком.
Для приготування тіста розтираємо баранячий жир з борошном. Для цього процесу можна використовувати блендер, поступово додаючи борошно і в кінці - сметану з сіллю. Готове тісто розгортаємо в пласт (товщиною 1-1, 5 см).
На одну половину тіста викладаємо фарш.
Змастіть деко олією. Формуємо з тіста кубите, накривши начинку другою половиною.
Акуратно защипуємо краю.
Змащуємо кубите яйцем і посипаємо кмином.
Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!