Смажені в клярі банани
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування бананів, смажених в клярі. Хоч бачити такі банани і незвично, але приготовані вони дуже смачно.
Банан - дуже смачний і поживний продукт. Через великий вміст в ньому калію, він дуже корисний для серця. Для боротьби з депресією, банан так само буде незамінний. Банан з шоколадом створює дуже смачна страва.
- Пакет ваніліну - 1 штука
- Банан - 4 штуки
- Чорний шоколад - 50 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Курячі яйця - 2 штуки
- Ром - 30 мілілітрів
- Лимон - 1/2 штуки
- Вершкове масло - 70 грам
1. Для початку приготуємо паніровці: додаємо в борошно ванілін і розпушувач, все ретельно перемішуємо. Так як банани дуже калорійні і солодкі, то цукор додавати не слід. Добре збиваємо яйця з невеликою кількістю рому.
2. Щоб банани не потемніли, до них ми приступаємо в останню чергу. Очищаємо банани від шкірки, і кожен банан розрізаємо на чотири частини. Кожен шматочок можна розрізати ще і вздовж. Соком лимона заливаємо шматочки бананів. Ретельно, всі шматочки, змочуємо соком лимона. Це дозволить м'якоті банана не тільки не потемніти, а й додасть банану деяку кислинку.
3. Покладемо на сковороду вершкового масла і розтопити його на вогні. У борошняної суміші запаніруем кожен шматочок банана, паніруємо дуже ретельно.
4. Тепер слід вмочити в яєчну суміш кожен запанірований шматочок банана, а потім опускати їх в розігріте масло.
5. Банани дуже швидко обсмажуються. Варто тільки шматочках банана зарум'яниться з одного боку, їх треба відразу перевертати на іншу сторону. Після того як шматочки бананів обсмажилися, викладаємо їх на тарілку, зверху прикрашаємо шматочками шоколаду та шоколадної стружкою.