Рецепт М'ясо по-купецькому з грибами фото

М'ясо по-купецькому з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Кубинська кухня
М'ясо , Свинина , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Навіть самим завзятим м'ясоїдам іноді набридає просто смажений, варений або запечений продукт, і тоді на допомогу прийде рецепт, як приготувати м'ясо по-купецькому з грибами. Воно соковите, смачне і ситне.

Опис приготування:

Таке блюдо можна подавати самостійно або з будь-яким гарніром (картопля, каша, макаронні вироби, свіжі або печені овочі). Свинину обов'язково відбиваю, щоб вона добре приготувалася і була м'якою. Таке блюдо можна зробити для святкового столу, на це ви не витратите багато часу, адже воно запікається єдиним шматком на деку.

  • Свинина - 0, 5-0, 6 кілограма
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Сир твердий - 150 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Печериці - 5 штук
м'ясо по-купецькому з грибами - фото крок 1
1. М'ясо мою і нарізаю шматками, товщиною близько 1 см, потім відбиваю м'ясо під харчовою плівкою з двох сторін.
м'ясо по-купецькому з грибами - фото крок 2
2. Деко змащую олією, викладаю на нього м'ясо, за смаком кладу сіль і перець.
м'ясо по-купецькому з грибами - фото крок 3
3. Гриби мою і нарізаю пластинами, укладаю їх поверх м'яса.
м'ясо по-купецькому з грибами - фото крок 4
4. Помідори мою і нарізаю кружечками, твердий сир натираю на крупній тертці, викладаю помідори поверх грибів.
м'ясо по-купецькому з грибами - фото крок 5
5. Посипаю м'ясо подрібненим (тертим) твердим сиром.
м'ясо по-купецькому з грибами - фото крок 6
6. Зелень (у мене кріп) мою і дрібно нарізаю, посипаю зеленню сир.
м'ясо по-купецькому з грибами - фото крок 7
7. Відправляю м'ясо в розігрітий до 160 градусів духовку на 50-60 хвилин.
м'ясо по-купецькому з грибами - фото крок 8
8. Готове м'ясо дістаю з духовки і нарізаю порційно, потім подаю зі спагеті і консервованими помідорами.

Схожі рецепти