Рецепт М'ясо по-купецькому фото

М'ясо по-купецькому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви

Можливо, ви вже готували м'ясо по-купецькому і навіть не знали цього. Досить традиційний варіант приготування свинини, але кілька особливих секретів виділяють це блюдо серед інших.

Рецепт м'яса по-купецькому виглядає наступним чином:

1. Свинину помити і просушити. Нарізати скибочками середньої товщини.

2. М'ясо по-купецькому в домашніх умовах вийде дуже ніжним і соковитим, якщо кожен шматочок загорнути в харчову плівку або поліетиленовий пакет і злегка відбити.

3. Посолити і поперчити м'ясо з двох сторін.

4. На деко або жароміцних форму налити трохи рослинного масла. Викласти м'ясо, щільно притуливши один до одного кожен шматочок.

5. На помідорі зробити невеликий надріз і залити його окропом. Потім охолодити під проточною водою і зняти шкірку. Нарізати тоненькими пластинками і викласти зверху на м'ясо.

6. Сир натерти на дрібній тертці.

7. Часник очистити і видавити через прес (можна натерти на тертці).

8. Змішати сир з часником і майонезом.

9. Приблизно третина сиру викласти зверху на помідори.

10. Гриби викласти на сир. Їх можна використовувати свіжі або обсмажити попередньо на сковороді.

11. Завершальний сирний шар і можна відправляти блюдо в добре розігріту духовку. Про готовність страви повідомить приємна золотава скоринка.

Цей простий рецепт м'яса по-купецькому можна використовувати не тільки для свинини, але і для курки, телятини і будь-якого іншого м'яса.

  • Свинина - 500 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Рецепт м'яса по-купецькому виглядає наступним чином:

1. Свинину помити і просушити. Нарізати скибочками середньої товщини.

2. М'ясо по-купецькому в домашніх умовах вийде дуже ніжним і соковитим, якщо кожен шматочок загорнути в харчову плівку або поліетиленовий пакет і злегка відбити.

3. Посолити і поперчити м'ясо з двох сторін.

4. На деко або жароміцних форму налити трохи рослинного масла. Викласти м'ясо, щільно притуливши один до одного кожен шматочок.

5. На помідорі зробити невеликий надріз і залити його окропом. Потім охолодити під проточною водою і зняти шкірку. Нарізати тоненькими пластинками і викласти зверху на м'ясо.

6. Сир натерти на дрібній тертці.

7. Часник очистити і видавити через прес (можна натерти на тертці).

8. Змішати сир з часником і майонезом.

9. Приблизно третина сиру викласти зверху на помідори.

10. Гриби викласти на сир. Їх можна використовувати свіжі або обсмажити попередньо на сковороді.

11. Завершальний сирний шар і можна відправляти блюдо в добре розігріту духовку. Про готовність страви повідомить приємна золотава скоринка.

Цей простий рецепт м'яса по-купецькому можна використовувати не тільки для свинини, але і для курки, телятини і будь-якого іншого м'яса.

Схожі рецепти