Печиво «амаретто»
(покроковий рецепт з фото)
Печиво "амаретто" - дуже популярне італійське печиво, яке можна знайти і в меню кав'ярень, і в асортименті супермаркетів. Готується дуже швидко, смак виходить вишуканий!
Готуйте з настроєм, дотримуйтесь рецептуру і температурний режим - у вас все вийде. З такої кількості продуктів виходить 28 pechenek. Готове печиво можна з'єднати попарно, promazav kremom.
- Мигдаль - 100 грам
- Ядра абрикосів - 10 грам
- Цукровий пісок - 100 грам
- Цукрова пудра - 20 грам
- Яєчний білок - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте продукти відповідно до рецепту.
Очистіть ядра мигдалю і абрикосів від шкірки, для цього прокип'ятіть п'ять хвилин, потім сполосніть під холодною водою, після чого просушіть (прокатка) на сухій сковороді або в духовці.
Закладіть горіхи і ядра в блендер і насипте половину цукрового піску.
Подрібніть до стану борошна.
Вбийте в ємність для збивання один яєчний білок і додайте дрібку солі.
Збивайте білок з сіллю на невеликих оборотах.
Продовжуйте збивання, додавши до яєчного білка залишився цукровий пісок.
Збивайте до м'яких піків.
Додайте до білків миндальную борошно.
Акуратно перемішайте цукрово-мигдалеву суміш.
Викладіть на пергамент для випічки печиво, це можна зробити двома маленькими ложками або за допомогою кондитерського мішка. Залишайте між печивом невелику відстань.
Посипте печиво цукровою пудрою, духовка в цей час розігрівається до 120 градусів. Випікайте печиво 15 хвилин.
Печиво "амаретто" готово!