Рецепт Печиво «амаретто» фото

Печиво «амаретто»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Пісочне тісто , Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Печиво , Солоне
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печиво "амаретто" - дуже популярне італійське печиво, яке можна знайти і в меню кав'ярень, і в асортименті супермаркетів. Готується дуже швидко, смак виходить вишуканий!

Опис приготування:

Готуйте з настроєм, дотримуйтесь рецептуру і температурний режим - у вас все вийде. З такої кількості продуктів виходить 28 pechenek. Готове печиво можна з'єднати попарно, promazav kremom.

  • Мигдаль - 100 грам
  • Ядра абрикосів - 10 грам
  • Цукровий пісок - 100 грам
  • Цукрова пудра - 20 грам
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
печиво
Підготуйте продукти відповідно до рецепту.
печиво
Очистіть ядра мигдалю і абрикосів від шкірки, для цього прокип'ятіть п'ять хвилин, потім сполосніть під холодною водою, після чого просушіть (прокатка) на сухій сковороді або в духовці.
печиво
Закладіть горіхи і ядра в блендер і насипте половину цукрового піску.
печиво
Подрібніть до стану борошна.
печиво
Вбийте в ємність для збивання один яєчний білок і додайте дрібку солі.
печиво
Збивайте білок з сіллю на невеликих оборотах.
печиво
Продовжуйте збивання, додавши до яєчного білка залишився цукровий пісок.
печиво
Збивайте до м'яких піків.
печиво
Додайте до білків миндальную борошно.
печиво
Акуратно перемішайте цукрово-мигдалеву суміш.
печиво
Викладіть на пергамент для випічки печиво, це можна зробити двома маленькими ложками або за допомогою кондитерського мішка. Залишайте між печивом невелику відстань.
печиво
Посипте печиво цукровою пудрою, духовка в цей час розігрівається до 120 градусів. Випікайте печиво 15 хвилин.
печиво
Печиво"Амаретто" готово!
печиво
Харчова pechenye "Амаретто" в закритому скляному посуді.
печиво
Печиво"Амаретто" чудово поєднується з кавою і вином.

Схожі рецепти